Mobil bloggar

Det är frustrerande att inte ha någon dator när man är beroende. Precis som många nog känt sig handikappade utan sin mobil tillexempel, även om jag hellre haft problem med den än datorn. Ligger i min säng och kollar serier ist, nåväl innan veckan är slut har jag förhoppningsvis fått mina delar till datorn och kan återgå till min normala vardag hehe. Tills dess får jag leva med att låna lillbrushans dator när han är i skolan, och slö kolla facebook via mobilen. Jag vet nörd, men de är tyvärr vad jag är beroende av (;

Måndagen 31 Januari.

Har inte mycket att skriva om men tänkte nu när jag ändå sitter här vid lillebrors dator kan jag kör ett litet snabbt hellu. Min dator kraschade ju igår så det kommer bli lite mer quiet från min sida tills vi fått hem grejer så vi kan plåstra om min dator igen.

Lite mat och lite Dexter kör jag på nu, ha en bra dag.

Söndagen 30 Januari.


Gårdagen var lyckad, blev utgång med Natha och lite fler folk och vi spenderade mesta delen av kvällen på Harrys. Idag var det bakis söndag hos Natha och jag var lagom sliten och illamående och bultande huvud. Mindre trevligt.

Kom hem och skulle starta datorn, men den har dött. Troligen moderkortet eller processorn så det är bara beställa nya grejer för ca 1200kr och hoppas att datan startat igen. Kommer dö utan den, tur man har en lillebror dörr i dörr så jag kan ta och låna hans dator när han är i skolan och nu en snabbis på kvällskvisten.

Tackar mig själv för jag köpt tv för utan dator är knappt så jag överlever men hade jag inte haft mina serier att kolla så hade jag gått under. Seriöst.
Nåväl, lite dexter nu och sen sova. Godnatt!

Lets get drunk.

Jag har kommit i form lite mer nu tack vare en xray och musiken. Ska ta min dricka från frysen och bege mig ut i bilen. Gasa mot Bjuv med musik i öronen och ännu en xray för att ge mig dubbel energi. Sen välkomnar jag helgen på riktigt och öppnar min dricka när jag anlänt på destination Nathalaplaza.

Ha en underbar helg mina vänner , på återseende!

Lördagen 29 Januari.

Goddagens, jag har haft en halv seg start på denna dagen. Snoozade i 1½ timme innan jag gick upp. Seg startade jag dagen med datorn, åt mat, tog en dusch och haft ett helvete att hitta kläder och nu orkar jag inte mer så det får bara bli något. Dricker en älskad xray pink grape, den sista jag har och hoppas den ger mig en kickstart så jag kommer igång.

Om dryga timmen ska jag sitta i bilen påväg till Bjuv, ikväll är det utgång som gäller. Hurraaay!


Fredagsmys.

Efter en ganska så aktiv vecka så känner jag mig ganska trött och efter maten blev det tvär stopp och jag somnade en sväng. Vaknade av att jag nästan dog av värme slag. Nu ska jag slänga mig i sängen och kolla lite mer Dexter, vila upp mig inför morgon dagen. Imorgon är det untz untz för hela slanten (;

Do you wanna play with me.

Jag förstår mig inte på varför man leker katt & råtta lek och döljer vad man känner fortfarande. Det gjorde man när man var mindre, trodde man växt ifrån det nu faktiskt. När leken tar slut försvinner intresset oftast också så varför riskera att förlora något man vill ha?

Jag hade hellre velat få känslor visade för mig än att dom döljs då jag redan varit med om känslolöst mest hela mitt liv. Jag är ganska trött på det. Leka gjorde man när man var liten, jag är en månad ifrån 23år så jag får vilja ha mer än så. Jag får säga att lekandet är över, lämna det till kidsen för jag är trött på det.

Säg vad man menar och visa den rätta sidan av sig själv. Att dölja sina känslor, det är inte jag. Tillslut kommer rätt person in i ens liv och då behöver man inte låtsas. Då är det på riktigt.

Laga middag, det var längesedan.

Känns lite konstigt att ha varit iväg men inte ätit borta. Så ställer mig vid spisen och fixar goe käk. Ugnsbakad lax med pressad potatis, löjromssås och kokt broccoli. Som bilden nedan fast utan keso och blandsallad. Gott ska det bli iallafall! (:

Edit: Hela middagen är förstörd för jag har lätt creme fraiche och det förstör hela såsen och jag kan inte äta mat utan sås för det är som pricken över iet, ni vet det där lilla extra som gör livs skillnad. Jag är ledsen och vill inte ha någon mat. Kidding, jag vill visst ha mat jag är jätte hungrig, får dock vänta lite till. Är inte färdigt än.



Hemma igen, utan pass.

Körde via Perstorp så jag kunde dra inom u-mott och få nya piller, det tog sin lilla tid då jag faktiskt inte hade avtalad tid. Inom Apoteket och hämtade ut mina piller. Inom Hemköp i Tyringe för färdkost och parkerade sedan utanför polisen i Hässleholm. Ungefär tio i fyra var jag där, självklart stängde dom klockan tre idag. Varför kollade jag inte det innan jag körde ? hm.

Inom systembolaget för att handla lite dricka inför morgondagen och sånt, sen hem igen. Hann hem till innan fem vilket var bra för då behövde lillebror sin bil igen. Jag är frusen och trött. Brrrrrrr.

Fredagen 28 Januari.

Fick ett sms från polisen förut, mitt pass är redan klart :o Förvänta mig måndag-tisdag då det skulle ta en vecka och jag fixade det i tisdags men det är bra. Tänkte jag ändå skulle till systembolaget idag, när jag ändå är i Hässleholm kan jag ju lika gärna ta det där. Deras utbud borde ju vara större än vad Perstorps/Örkelljungas är. Gutt, lite nytt kanske.

Familytime at Familia.

Har ju helt glömt bort att jag skulle köra en 'what I've done today-update'. Ehm, jo vi hoppade minsann in i bilen idag igen. Jag, mamma och syrran. Mamma satt bakom ratten även idag. En skillnad var att vi körde inom Stisseland och hämtade upp Sandra så hängde hon också med oss. Placerade bilen på parkeringen utanför City Gross och entrade la place.

Gick rundor på Familia tills pappa ringde och sa att han va framme, mötte upp han och gick in på City Gross. Efter vår runda där packade vi in oss i bilen och köra några meter till sen placerade vi våra rumpor på Max. Käkade mat och sen vidare hem. Varit en mucho bra dag och jag avslutar med en bild på mig ..

Om det inte ser ut så, så har jag iaf en sjal på mig men som både pannband och sjal (;


Godkväll.

Tänkte slänga igång lite No ordinary family (japp, en ny serie i min samling), sen ska jag minsann sova. Borstat mina gaddar och fyllt ett glas med vatten. Hoppa ur mina kläder och i mina shorts sen dyka ner under täcket och stanna där. Godnatt my friends, smell you later.

Är detta något typ av virus?



Har en längre tid fått en massa kommentarer på engelska, visserligen tror jag inte det är virus för att det är på engelska. Kommentarerna är liknande med varandra, av konstiga engelska typer och så kom jag och tänka på min gamla msn som hela tiden blev addad av typ botar eller något därför kom jag och tänka på att detta möjligtvis kan vara virus. Någon annan som har samma eller någon som vet så får ni väldigt gärna ge en hjälpande hand. Tack på förhand.

To be different, its hard.

En person som står ut från mängden får troligast jobba hårdare för att bli accepterad av om världen, vilket är fel. Alla vill vi bli accepterade, respekterade och inte få en massa skitsnack bakom ryggen. Ändå tycks ALLA bli förföljda av minst en av punkterna.

Alltid är det om världen som vet mest om en, klart man själv inte står för verkligheten. Det är om världen som ser på en med höjda ögonbryn, som ser ner på en och som helt klart alltid har något att påpeka. Men reality check, ingen är värd att kasta första stenen för alla har fel.

Det är ofta ens fel som får en på rätt väg, så varför är det så fel med misstag. Alla gör vi dom, kiss and make up. Fast för att det ska ske är det klart alla kort på bordet som gäller först. Man kan inte förlåta misstag som personen i fråga inte kan stå för, men det förstår väl alla.

Alla är värda en andra chans, ibland även fler än så. Ibland får man kanske tänka på hur man själv velat bli behandlad om man varit i den andras situation. Ibland räcker det med att inte vara så fördomsfull, så trång synt och så negativ.

Smile and be happy, let people live with their mistakes cause its not yours to carry.

Igår frågade jag vilken som var finast.



La upp denna bilden på Facebook igår och fick lite svar på vilken jag skulle ta. Så tänkte kunde lägga upp den här också, har dock redan gjort min beställning men det är ändå kul att höra andra personers åsikter.

ps, inlägget är skrivet 13.37, coolt (;

Torsdagen 27 Januari.

Sov lite längre idag, men det gör ingenting. Har fortfarande en 'förkylnings'-blåsa i kinden som jag biter på HELA tiden så jag har super ont och är lite svullen. Värst på nätterna, då man helst bara vill bli lämnad i fred.

Snart dags att fylla magen lite och om någon timme så bär det iväg på nya äventyr med mamma och syster. Gotta love familytime (:

Jag vill tro på mirakel.

Jag kollade precis på ett avsnitt av Glee där en pappa hamnar på sjukhuset och hur vissa tar och vänder sig till Gud. Jag är själv en person som inte tror på Gud men om något dåligt skulle inträffa i mitt liv så skulle jag nog ändå vilja ha något utom synhåll att vända mig till. Självklart inte Gud då det hade gjort mig till en hycklare, men jag skulle nog vilja tro på att mirakel kan hända. Att det dåliga kan bli bra igen, skulle jag inte kunna få tro på det så hade jag nog inte kunnat gå igenom de dåliga tiderna alls.

Gimme.


Familyday.

Mamma körde bilen, jag och syrran åkte med. Plockade upp minisyrran utanför hennes skola och åkte sen vidare mot Kristianstad. Hela vägen dit höll vi (läs jag och Lisette) på att fula oss mot minisyrran, hon skulle till K-stad därför att hon skulle skaffa tandställning.

Jag och syrran var med för att mamma ville ha sällskap under väntetiden. När vi väl kom dit och vi lämnat av henne på tandvårdshuset så åkte vi till centrum och skulle shoppa lite. Jag kollade väl mest bara runt och hittade dess värre ingenting, hann ifs inte med mer än två affärer innan minisyrran ringde och var klar.

Tillbaka och hämtade henne, mobbade henne lite smått som man får när man är syskon och minstingen skaffat tandställning. Vidare till Maxi och käkade mat, tog bakad potatis där och lovar att den var nog nästan godare än på graffitti :o

Såg två älgar idag också, skrek ut 'DÄR ÄR EN ÄLG, OCH EN TILL'. Dom stod ju där nära vägen, 21an eller vilken väg det nu är som går vid Mc Donalds i Hässleholm.. Sen drog vi små skämt om älgar och fulade oss hela vägen hem, haft väldigt trevligt idag (:


HAHA, from Glee.

"My name is also Britney Spears"
"what?" - "what the hell is she talking about?"
"My middle name is Susan, my last name is Pears. That makes me Britney S. Pears, Britney Spears.
HAHAHA, I love that girl she's so ehm there's no word! haha.
 
 

Onsdag 26 Januari.

Hellu. Det var ju inte så svårt att få komma iväg på äventyr idag igen, hade dock för mig att jag fick höra igår att vi skulle köra halv 10. Vilket ni nog ser på klockan nu att vi inte gjorde. Blev väckt vid tio och sen fick jag veta att vi skulle åka lite innan 12 så jag la mig och snoozade en liten sväng till.

Hade en mardröm inatt igen, denna gången vaknade jag dock inte med en tår i ögat utan att jag stor bölade på riktigt. Jag tyckte drömmen var så hemsk att jag inte ens vågar skriva orden ..

Nu ska jag platta mitt hår som står åt alla håll och kanter.

Godkväll.

Hade nu tänkt krypa ner i sängen och kolla lite serie avsnitt innan jag finally somnar. Om energin finns att gå ur sängen imorgon bitti så blir det en sväng till en större stad? Men det är morgondagens äventyr (ifall jag orkar upp).

Besök hos polisen.

Länge sedan jag var där sist, och förra gången var av precis samma anledning. Ett pass skulle skaffas. Bilden blev helt fcked up precis som förra gången, hatar pass foton, visar inte direkt min sida för jag ler helst! Nåväl, efter det skulle man ta fingeravtryck, oj oj bäst att hålla sig på the good side nu då ;p Tog nästan tio minuter innan de äntligen hittade , trodde först jag inte hade några.

Sen klippte jag även mitt andra, tänkte kunde lika gärna göra det idag eftersom jag ändå inte ska utomlands innan Maj. Om en vecka ungefär har jag mitt nya, med fingeravtryck, undra hur det ser ut .. Skrev dessutom fel på min namnteckning, liknar en grisknorr. Blä.

En liten shoppingrunda blev det också, hittade dock ingenting till mig själv. Efter det ringde lillebror som fick avsluta sitt besök hos sin kompis och hämta oss, åt middag på Donken sen hemgång.

Tisdagen 25 Januari.

Godmiddag. Inatt har sömnen varit otroligt lätt, har känts som att man enbart blundat och inte sovit. Sen vid halv nio så kom min morbror hit en liten sväng och jag damp ner i sängen när han åkt igen. Sov lite oroligt och hade mardrömmar där lillebror körde och välte med lastbilen, som jag bölade & vaknade upp med en tår i ögat. snyft!

Duschade och väckte lillebror, syrran har varit vaken mest hela natten och morgonen så hon är trött nu. Blir snart åka till Hässleholm, ska delvis fixa med mitt pass och sen får man väl se va mer som händer. Have a nice day!


Still no sleep.

Jag har suttit här och spelat i timmar, kollat på The mentalist och har nu ont i rygg & nacke så jag är i stort behov av massage. Fast det har jag känt behov av länge. Något annat jag är i behov av är att man up, fast jag är kvinna.

Måndag 24 Januari.

Om man skulle köra en all nighter? Sova känns ju lagom omöjligt ändå, så sitter här och spelar lite samtidigt som jag kollar på The mentalist. Har saker att göra i veckan, får pusha mig själv med goda xray, yum.

Söndag 23 Januari.

Det är söndag idag och jag väntar på middag, kycklinggryta och ris. Dessutom kollar jag på The mentalist och spelar three towers solitaire. Annars så är det bara en söndag att kryssa av i kalendern..


Tre favoriter, just nu.

Favoritglass (bara för jag skrev om glass förut): Raspberry cheesecake Carte Dor.
Favoritlåt: Kick us out?
Favoritserie, svensk: Solsidan.

Glass är gott, även på vintern.



Så om man skulle.. Detta och persikohalvor, yum!

Lördag 22 Januari.

Sometimes I wonder if we, girls, think too much. I mean in my head I have this 'go for it, go'. So I think about taking the step out and I think about it and I think about it and in the end I dont have the guts to do it because I thought about it too much.

Släcka törsten.


A rich bitch.

På tisdag är det lönedag, jadili! Då äntligen kan man känna sig rik igen i ett fåtal minuter. Känns som jag har en del saker som ska införskaffas nu när jag har pengar på kontot igen så får väl se hur länge lyckan av inkomst varar.

För att luggen ligger i princip helt rätt.


Fredagen 21 Januari.

Fick min sista lönelapp ifrån manpower idag, det blev ju typ 10000 mer än jag väntat mig :o Tackar man inte nej till hahah, fast å andra sidan ska dessa pengar räcka fram tills nästa gång jag får en lön vilket jag inte vet när det blir. Men visst blir man glad (;

You win some, and you lose some.

To comfort yourself you can always think that the things you lost was never worth having. But then on the other hand, we all know thats a lie. If we didnt want it, then I guess we wouldnt lose..

Jag fyller snart 23.


Alltså tjugotre!! Jag hänger inte med, för tre år sedan spenderade jag min födelsedag i Bulgarien och det var freaking awesome. Nu sitter jag här och funderar på tema fest i festhuset som håller på att rasa samman men jag har ingen som helst aning vilka man ska bjuda, om jag ens ska ha någon fest. Vad är det att fira, jag har ju åldersnoja redan då det är så mycket jag inte hunnit och snart är det dags att bilda familj, skaffa barn hus och gå i pension. AAAAAAAAAAAAAAH.

Btw, någon som vill komma om jag har födelsedagsfest? ^^,

Torsdagen 20 Januari.

DU MÅSTE VÅGA FÖR ATT VINNA. Det har man fått höra väldigt länge men jag börjar inse att det faktiskt är sant. Man måste våga ge sig ut för att ha en chans, att vara rädd för att misslyckas kan ju kyssa en i baken för om man inte vågar så har man ingen chans från början ens. Ibland är det så att för att få något gjort måste man göra det själv..
Jag behöver en push, som en startkabel till bilen.

Ive got nothing to say, once again.

Känns som att jag har få ord vare sig jag är hemma helt själv och gör absolut ingenting eller om jag möter upp kompisar på donken, tar med dom hem, skriver framtidslister och dricker te. Så det är nog inte min dagliga action som spelar roll om det finns ord att sätta hit eller inte..

Onsdagen 19 Januari.

Godmiddag, en svår vaken sparv. What's new - The mentalist, det är vad jag vaknat med. Sen har jag vaknat lite mer till liv med en dusch. Jag ska få besök senare idag vilket känns perfecto. Att inte behöva ställa mig och laga mat, ja det är nice (:

Där har vi det.

Har slagit hammaren på spiken och börjar förstå vad som händer med mig. Jag börjar gå in i en dimma där verkligheten blir allt oklarare. Att bara orka hålla ögonen öppna verkar va omöjligt. Då känns det säkrast att hålla sig på hemma plan. This sucks men jag är totalt ut pumpad på energi och orkar ingenting. Jobbet var det som pumpade igång mig nu, nada.

Bara ben.


Viktig Pettra.

Sitter här med en kopp Kaffe och känner mig viktig, Pettra därför Petter inte passar in på mig. Har hittat ett intressant jobb i Båstad, men så skulle man bo inom en radie av 30km och det tror jag väl knappast att jag gör fast i dont give a damn. Kan väl lämna intresse anmälan ändå.

Tisdagen 18 Januari.

Godmorgon, har lyckats komma upp redan vilket för mig nu på senaste tiden är tidigt. Slängde iväg mobilen inatt, i vanliga fall hade jag bara gått och hämtat den, stängt av larmet och sen krypet ner under täcket igen. Men icke idag, för jag ska minsann visa att jag också kan gå upp i någorlunda normal tid (:

Happy Birthday.

This is my friend and its his birthday today so lets say happy birthday! (:

Måndagen 17 Januari.

Helt klart en godkänd kväll där i lördags.
Jag drog hem till Natha och vi började dricka där och fixa frillorna. Sen åkte vi på förfest i Helsingborg. Sen vidare ut med start på Stinsen, jag blev skit full och tappade minnet. Satt utanför utposten och mådde dåligt och var typ total väck. Vakna till partymood igen och drog in på Helsing och sen blev de avslut på Lila Helvetet och lillebror hämtade oss. En sväng inom donken och sen hem till Natha och de blev snack och skratt fram till åtta? på morgonen. Jo då började jag känna mig små bakis :o

Igår så låg vi mest bara på sofforna och kollade dålig tv samt sovit en del rundor hehe. En helt vanlig bakis söndag med andra ord (;

They've got to kick us out.

Nu är det äntligen dags för mig att åka, jag är någorlunda klar för en festkväll med underbart sällskap. Så nu ska jag ta och hoppa ut i bilen och gasa iväg så att jag kan öppna drickan, Im on my way back! Yeah.

Lördagen 15 Januari.


I am against the death penalty, and that's for more than one reason. If you watch the movie 'Conviction' you may get one reason to why I am against it. And truth to be told I would have done the exact same thing. Sticks and stone may break my bone, but I would do anything for my family, anything! // M.

Easy A.


If you are one of them, the people that make things up and always believes every little word thats been said about someone else, then maybe you should take a look at this movie. And then realise that just because the words is out there in the open doesnt mean that they are true, or the things ever happened. // M.

Kvällens film.



Den verkar ju rolig och är full med kändisar man känner igen så jo den ska jag ta hem och kolla på hade jag tänkt (:

Maybe an update.

En massa ligga. Ja alltså liggande i min säng, kollat Chuck och somnat en massa. Mitt huvud bultade innan men känns som det har försvunnit lite nu. Varit en runda nere i byn och handlat chips, dipp och läsk så jag kan mysa ner mig i sängen igen.

Lite tråkigt hur jag hade ett festsug igår och idag är jag helt död. Som att jag faktiskt var bakis av något slag. Super wierd dont u think?

Whats up with that?

Men jag måste påpeka att musiken till landet för länge sedan (Land before time) är makalöst dålig. Lyssna bara på denna och vill ni höra mer får ni själva youtuba (;


Think outside the box.

If you want to change who you are, you first have to change what you do.

dot dot dot.

Lets sit down by the track and wait in the dark for the train to pass.
Dont question what you know gotta let it come and let it go.
Wanna be the best in town gotta keep on moving til they all fall down.


Torsdagen 13 Januari.

Är nyligen hemkommen igen, varit i bjuv i några timmar. Även en slirtur i Hyllinge för ärende och lek. Wrooom. Har blivit en del prat om resan och jag längtar mig bort. Sol, värmen och paraplydrinkarna! Har ju sagt att det kommer bli awesome (;

Minus med att komma hem var att jag kom på tvätten och ingen hade varit snällt och hängt upp den så fick ösa in en tvättställning på rummet och va så flitig själv. Ack.

Sister - Brother time.

Istället för att slänga mig i sängen efter att jag slängt in tvätt i maskinen så hängde jag med lillebror till Örkelljunga där han skulle på bankärende. Upp på besök hos morfar och sen handlade vi. Kom hem och jag gjorde middag och sen hoppade jag i duschen (nog inte bokstavligt, ska dock testa en dag!).

Nu kommer väl pappa hem när som helst och jag ska klä på mig lite kläder o så sen beger jag mig iväg på vägen igen för att besöka en liten vän (;

Bara för en bild skulle in på mig o lillebror så får ni denna.

Jag hade lite att göra idag.

Men det är väl inte mer än att det kan skjutas upp och göras imorgon istället. För det är nu bestämt att jag ska invänta pappas hemkommande från jobbet sen ska jag köra iväg en sväng idag igen. Tjohej. Vad jag är glad över är att på aftonbladets väder står det inget om ner fallande snö till ikväll så då är det fritt fram för mig att ta mig ut på vägarna (;

Edit: Fast jag kom på att tvätta kan man göra fast man ska lämna huset om några timmar, så det blev inte skjuta upp det. Attans! Nu ska jag gå och tvätta lite sen blir det film som belöning ;p

Alla spindel älskare,

Kolla HIT. nu har du dig ditt eget husdjur i datorn, lets play.

Bilden av dig spricker.

Jag har börjat inse att folkläsning inte är något jag ska syssla med. Är tok dålig på att läsa folk. (Och gissa ålder när vi ändå är inne på det). Nästa gång jag känner eller tycker något så ska jag gå in i ringen med knytnävarna, vad för nytta nu det ska göra.

Varför får inte the good people vad dom förtjänar, trots allt dom som är värda något.

When I grow up,

I wanna be king of the world.


Like a free bird.

Jag flyger fritt, världen är min att ta precis som jag vill. Varje steg jag tar, dom tar jag för mig och ingen annan. Men även en fågelsång kan vara bättre som en duo.

Onsdagen 12 Januari.

Blev en kväll med tjejerna igår. Hämtade upp Sandra och landade hos Pernilla, sen ner till pizzerian för ett långbesök och mat där. Eftersnack hos Pernilla och sen hemgång. Inte något roligt väder att köra hem i, snöflingorna var överallt och helljus var inte möjligt att ha igång så mycket såg man inte. GAH! snön kan sluta falla nu , tack!

Tisdagen 11 Januari.

Godmiddag. Var vaken minst lika länge inatt, som att vända rätt dygnet blir lätt när man inte känner någon press på att man måste. Ville inte gå upp idag heller, mest för jag stängde av mitt element igår och det var lite kyligt utanför täcket så stanna kvar var enda man ville. Men kom tillslut ur, nu blir det lite serieavsnitt och grejs.

När papi kommer hem med min bil efter jobbet så ska jag ta mig till Pernilla och hälsa på henne en sväng. Tills dess, göra så lite som möjligt för jag är fortfarande inte vaken i mitt huvud helt.

Påtvingad kärlek.



Bilden är ju fångad på så sätt att det ser ut som jag mosar upp huvudet mot mitt eget, fast så var det såklart inte. Jag höll bara snällt handen under hennes huvud och sen slängde jag dit mitt eget huvud för ett foto. Detta som kallas misslyckat.. Eller precis helt perfekt tolkning av min desperata kärlek.

Fick ett paket idag.


Tackar för det, och gläds av att storleken var passande till mig.

Måndagen 10 Januari.

Helt off idag, jag råkade vara vaken till runt 6 i morse vilket resulterade i att jag sov alldeles för länge idag. Detta är inte acceptabelt så mobilen får befinna sig på gång avstånd till imorgon. Mamma hade besök innan idag av en kompis som hade med sig sin två åriga son, måste säga att det är den sötaste unge jag sett på länge..

Dessutom har resan kommit ett steg närmare då första inbetalning blivit gjord. Nu är det bara en klump summa kvar och invänta dom här långa veckorna sen tar vi och flyger bort ett litet tag. Kan säga att jag verkligen ser fram emot denna resa, känns som man kan behöva komma bort ibland. Solsemester resa har jag inte varit på sen 06 (då Magaluf 07 inte räknas för det var utbildning och inte semester), sen har det ju bara varit vinter-säsong i Bulgarien och två visiter i England. Så ja jag längtar som sagt väldigt mycket. Det kommer att bli awesome.

Hjärtattack, typ.

Ligger i sängen och kollar på Chuck, ingen överraskning där inte. Rätt vad det är så kommer ett jävla muller tänkte att det åskade men tre sekunder senare förstod jag ju att det var snön från taket som kasat ner på marken. Blev en aning rädd iallafall, hjärtslag i hundranittio..

Söndagen 9 Januari.

God eftermiddag, har sitter jag lagom sliten sen gårdagens festeri. Det börjades hemma hos Natha, fixa till det sista och dricka några shottar och lite cider sen bar det iväg på förfest hos hennes kusin i Ängelholm. Väldigt trevligt och efter några timmar där bar det iväg till Morris, där jag gick ut och dansade helt frivilligt, yeah! En guldstjärna till mig. Sen avslutade vi med kebab och väntade på lillebror som kom och hämtade oss.

Hade väldigt kul så en guldstjärna på denna kväll också (:

Soon to be party bride.


Har drickan i kylen, där har de mesta ifs varit sen igår. Jag är klädd, sminkad och redo för en kväll med (stort?) alkoholintag. Känner att det är på tiden jag får lite festlust och idag har jag väl det mer eller mindre, and I like it för då känner jag igen mig själv lite mer.

Så snart börjar man väl dricka lite, väntar in ett okej att komma sen åker jag till Bjuv och plockar upp min kära vän efter det åker vi vidare till Ängelholm och festar loss litta (eller mycket, vet icke hur kvällen blir). Sen blir det hemgång när jag plingar lillbrushan igen. För ikväll är det han som ställer upp, vilket är en stor del till varför han är en så bra kille. Just därför att han ställer upp när man behöver honom och för att man vet att han bryr sig (nej ingen bloggrape), jag menar det. Han är saffranvärd i mina ögon (:

Firar ett år.


Lördagen 8 Januari.

Men Godmiddag, här sitter jag helt trött i ögonen och precis sett klart andra säsongen av Chuck. Nu väntar jag på middag sen blir det en dusch och sen göra sig klar inför kvällens bravader. Jodå, så att detta blir nog bra (:

There's a party going on and Im not going.

Det har absolut inte känts som en fredagkväll ikväll, dels för att jag är out of work och har absolut noll koll på vilken dag det är samt att jag spenderar kvällen i sängen och kollar på Chuck. Men imorgon, ja imorgon då ska jag festa tro det eller ej. Är jag trött & inte på G under dagen så ska jag minsann dricka en hustler, eller två.

Imorgonkväll blir det party, vilket var nästan en månad sedan sist. Förutom Nyår, då drack vi lite då också (:


Gyl Mys.

Ibland tar man beslut som är bra för stunden, men när den stunden är förbi så kan man ha äventyrat med mycket mer. Sometimes I miss you crazy, som gyl mys you know!

Stuttering, remix.



There's a whole lot of things
That I will forgive
But I just cant take a liar.
I was by your side
til the very end
til you pushed me in the fire
I tried to believe you
but something is wrong
you wont look in my eyes
Tell me what's going on.

It's you and me against the world
That's what you said
That's what you said
If you cant be honest with me
Then Im afraid this is the end.

Hurry up
Hurry up
If you ever really cared about me
Tell the truth, give it up
You sound guilty
Cause you're stuttering
Cause you're stuttering
Cause you're stuttering

Seconds turn into minutes now
But you wont give me an answer
You can tell me this
You can tell me that
But dont say you dont remember
Cause I know you better
than you know yourself
So dont say Im crazy
I know very well

Its you and me against the world
Thats what you said
Thats what you said
If you cant be honest with me
Then Im afraid this is the end

Hurry up
Hurry up
If you ever really cared about me
Tell the truth, give ut up
You sound guilty
Cause you're stuttering
Cause you're stuttering
Cause you're stuttering

I dont wanna hear you're sorry now
The best thing you can do for me
is just spit it out
I dont wanna hear you sorry know
Stop stutterings your words
its only making you look worse.

Utökat socker förrådet.

Var tvungen att sätta mig i bilen innan, men det är lungt. Det har blivit plogat på vägarna och dom är fria från snö. Åkte inom systemet för att köpa lite dricka sen inom ICA för att köpa lite socker iform av choklad och munkar. Yum. Så har väl insett att hustlern har blivit bytt mot sockersött istället. Ack!


Fredagen 7 Januari.

Jag dör långsamt, speciellt efter gått igenom köket kollat ut och ser ännu mer nykommen snö ligga på marken. Tell me when is it going to stop?  Annars är mina tankar enbart splittrade för jag vill göra en uppgradering av mig själv, ge mig in i böckerna och utöka min kunskap. Med andra ord börja plugga igen, dock kluven för jag vet inte vad jag vill utbilda mig till. Som vanligt.

Hyper Crush.


Something more like this.


Eftersom att vi nu passerat nyår och intagit det nya året så anser jag att vi är påväg mot ljusare tider. Vilket innebär att det ljusa håret ska tillbaka, för att låta solens strålar bleka denna färg kommer nog bara bli katastrof så brown hair it is. Kanske med lite blonda slingor? Det hade ju varit snyggt tycker jag. Men eftersom vi fortfarande bara är i Januari så är detta än så länge bara tankar, action kommer senare ..

Torsdagen 6 Januari.

Dame luz del sol. Jag är verkligen trött på att snön fortsätter att vräka ner, visst jag föredrar fortfarande detta över alla slaskiga vintrar vi haft förut. Jag bara ogillar att köra när det är såhär, vilket gör att jag är strandad i mitt hem. I min säng, med Chuck maraton.

Jag är trött, jag är hungrig och sugen på morötter med dipp vilket jag inte får tag i därför jag inte tänker sätta mig i min bil och köra ner till byn. Därför jag är anti vinterkörning till max nu..

DAME LUZ DEL SOL!!!

Första zumba passet.

Jag tog dans-inspirerat. Gillade knappt det alls. Om jag skulle välja mellan zumba och hip hop abs hade jag valt hip hop abs any day. Varför? Därför dom visar movesen bättre och i slowmo i början, och sen har jag ingen koll på min kropp märkte jag. Jag kan inte vicka på höfterna, steppa med benen och upp med händerna i olika takt på samma gång. Funkar inte så jag blev lite ledsen. Svettig blev jag också, bara jobb så nu ska jag ta en dusch sen fortsätter jag mitt Chuck-maraton! (:

Ke$ha.





And now Im going to eat some more.

And this is fcking awesome. Ska äta tills jag spricker ingen tveka. Ses i matkoman (;

Detta roar jag mig med idag.


Åkte med mami och handlade innan idag, skulle handla dagens middag och jag skulle ha nya sudukohäfte. Var i behov av en ny tandborste också då min har blivit helt hård, jag gillar mjuka borstar. Så det blev i princip en barntandborste ^^, och sockermunkar, behöver socker nu efter maten ;P

Samt roar jag mig med första säsongen av Chuck idag också.

Jag blev grundlurad.

Jag har vaknat med klumpar i magen för jag har haft flera otäcka drömmar. Snoozat på larmet har jag också gjort sen helt plötsligt tyckte jag klockan stod på två och jag fick panne och tänkte nej det blir bara längre o längre så jag gick upp och satte mig vid datorn och såg hur den inte alls var två, den var typ ELVA. what? Men det är bra, så jag inte sover en himla massa :P

Vägarna är inte att leka med.

Att köra i snö är inte min favorit sysselsättning och när jag skulle göra hem från Natha så tog det tid innan jag kom hem. Att köra av mot Perstorp var inte meningen för det kunde skett en olycka så jag fortsatte motorvägen till Örkelljunga istället. Låg sen 50 hela vägen hem, lagom läskigt. I hate snow when Im driving in my car!!

No me gusta la nieve. Dame luz del sol.

Onsdag 5 Januari.

Alltså jag kan inte sätta ord på hur glad jag är, men om sjutton veckor så lämnar jag Sverige för att bo på hotell i två veckor. Fy för sören vad glad och taggad jag är. Det kommer bli så himla galet. Jag längtar ihjäl! (:

Godmiddag.

Nu roar jag mig med Bones samtidigt som jag försöker få liv i min arma kropp. Kläder, måla dit ett ansikte och få lite mat i magen är vad som ska ske snart. Sen ska jag ge mig ut på äventyr och blir borta hela dagen.

Tisdagen 4 Januari.

Jag tror att den största boven till varför man inte kommer någonstans i livet är en själv. Ingen kan stoppa en så mycket som man själv kan och om man hade vågat ta fler risker och om man vågat tro på sig själv lite mer så hade man nog sett att begränsningarna är egentligen inte så stora. Om man bara lägger manken till och tänker "jag klarar visst detta" så ska det nog gå ska ni se.

Jag ska börja om på ruta 1 hade jag nog tänkt, eftersom kock nog aldrig kommer vara något jag vill arbeta med och är nästintill den enda utbildning jag har så får jag nog ta och skola om mig. Frågan är såklart till vad och allt är bara i huvudet, i dont know what i want. Detta är ju anledningen till varför jag packade kakor från första början. För att jag inte vet... Att det ska vara så jävla svårt att veta vad man vill göra med sitt liv. Gaaaaah.

Charlie St Cloud.

Nu: Kolla en tår-framkallande film med Zac Efron i huvudrollen. Yum!
ps, jag vill också tung brottas med Zac (;


Edit: Filmen handlar om Charlie St Cloud vars lillebror dog i en bilolycka. Själv fick Charlie en andra chans men han ser sin lillebror och håller kvar i det och blir sedd som ett wierdo. Han börjar dock att träffa den här tjejen som får han att börja leva lite mer, sen kommer twisten och lite mer spänning. Några tårar kom allt, det får jag erkänna och om man gillar lite blödiga filmer och kärlek så rekommenderar jag denna filmen.

Inget vettigt idag heller.

Känns som jag bara försvinner in i min bubbla av trötthet. Sover länge sen ligger jag kvar i sängen och kollar på film. Äter godis & dricker läsk, toalettbesök när det är nödvändigt och några trippar till datorn. What a life ...

Men nu är det strax käk, makaroner och juleköttbullar. Självklart inte som varit framme sen julafton men dom pappa gjorde vid inför julen såklart (; mums för jag är hungrig nu vill jag lova..

Recension - And soon the darkness.


En skräckfilm som handlar om två kompisar som är på cykelsemester i Argentina. Dom missar bussen som skulle ta dom till flygplatsen vilket gjorde att dom blev kvar i den lilla byn ytterligare en dag. En liten utflykt görs där tjejerna blir osams och den ena tjejen försvinner. Detta gör att den andra tjejen måste hitta sin kompis innan det är försent.

Jag trodde att det skulle vara en typisk B-film, men jag ger dom chansen ändå. Vilket i detta fallet var bra för filmen var spännande och bra faktiskt, så ytterligare en film som jag rekommenderar.


Recension - Jumper.


Det handlar om en kille vid namn David, en dag upptäcker han att han kan teleportera sig till vilken tid & plats han vill. Detta leder till att han försvinner från sitt gamla liv, han lever på "lånade" pengar från olika banker och lever livet helt enkelt.

Han får veta att det finns andra där ute som är likadana som honom, så kallade jumpers. I samma veva som han får veta att han inte är unik får han också lära sig att det finns dom som gör allt för att förgöra dessa jumpers. Det blir en kamp på liv & död.

Jag gillade denna filmen och den var händelserik så jag uppmanar er att se den om ni inte har något bättre att göra med er tid förstås (;


Måndagen 3 Januari.

Ett skepp kommer lastat, med vaddå? En seg dvd. Jo jag får nog ta och lämna tillbaka den för man orkar inte när den ska hänga sig så man måste dra ut sladden eller att man får vänta i 1½minut på att filmen ska ladda. Tur lillebror hade en extra usbsladd så jag kunde koppla in min externa direkt i min tv istället. Verkar bra, får hoppas tvn är bra nog att ta dom flesta filformat då.

Och nu ska man dricka Coca cola zero, det känns fattigt. Inget socker ):

Recension - Inception.


I korta drag handlar filmen om att gå in i drömmarna för att stjäla folks hemligheter. Ska vi ta den långa versionen så blir jag utan ord för jag tyckte denna filmen var väldigt komplicerad men ändå med ett klart budskap. Få fram hemligheten till vilket pris.

Specialeffekterna var det inget fel på, fantasin till filmen var också väldigt maxad så filmen höll ju måttet och var inte så att bara lite i mitten & slutet hade spänning. Samtidigt så var jag inte jätte insatt i filmen då jag stundvis satte mig vid datorn. En spännande film men ändå inte så att den fångade mitt intresse till fullo, med detta menar jag inte att filmen var dålig för jag tror nog många uppskattar den. Fast själv kommer jag nog inte att se den igen, den varade väldigt länge och jag tappar lätt intresset då.

Dont you wanna be more then friends?

Hold me tight and dont let go.

Söndagen 2 Januari.

Vill bara påpeka att när jag vaknade idag så var datorn inte de som startades först. Det var tvn och dvd-spelaren. Så började jag kolla film, kunde inte hålla mig längre så fick springa på toa och när jag ändå gick genom köket påvägen tillbaka så bredde jag några kex med philadelphiaost och sen ringde Natha. Efter det startade jag datorn och nu haft svårt att slita mig men ändå datorn är prio 2 nu när jag har den externa hårddisken kopplad i dvdn för då behöver jag inte ens resa mig från sängen längre.

OH HERRE! nu kommer jag va latare, nu när jag har fjärkontroller som jag kan kontrollera ljud och skifte av film. Slippa gå till datorn, för de är ju så jätte långt ^^, Nej tillbaka till filmen:


Edit: Denna filmen var totalt onödig. Personer som vill se filmen och inte vill veta i långa drag vad filmen handlar om sluta läs, fortsätter ni så bli inte arga på mig jag varnade er. Fortfarande chansen att sluta NU .......

Iallafall man får se detta paret i två scener, ena är ett möte med hennes familj och andra är att dom hittar en mobil i en taxi som gör att dom blir jagade.

Kan tycka filmen handlar om ett par som har svårt att bestämma sig. I familjeträff scenen var det mycket om att hon var gravid, skulle dom behålla eller inte behålla barnet.

Scenen med mobiltelefonen bestämmer dom sig för att sätta ett pris till ägaren. Dom blir trötta på att bli jagade och ringer upp och drar sig ur, kastar mobilen och sen är det inget mer med det.

Så varför mobilen var så viktig och om dom behöll ungen var inget jag fick svar på. Så filmen var helt meningslös i mina ögon, sen om någon annan gilla den ja då var det väl vara upp till dom (:

Lördagen 1 Januari.

Välkommen till det nya året, men jag känner ju fortfarande inte att det är något speciellt med nytt år eftersom det är så varje år. Det tar slut, det börjar ett nytt. Året går vidare med vinter, vår, sommar & höst.

Gårdagen blev firad hos Natha, jag åkte hem till henne och kom dit lagom till att maten var klar så vi började hugga in och drack. Blev även några sourz shottar, en flaska vin och lockning av hår. När klockan närmade sig dom sena timmarna begav vi oss hem till hennes pappa, kollade raketerna och drack champagne. Mycket trevligt.

Vid halv ett traskade vi mot tåget för att ta oss in till Hbg, vilket blev ett down fall för det kom inget tåg. Det sista gick kvart över tolv så det var bara traska tillbaka med telefonen i örat i hopp om taxi. Blev inget med de heller så resten av natten spenderades där med lite nattamat , singstar och trevligheter.

Hade ett väldigt bra nyår detta årsskifte och det gillar jag (:

Idag låg vi på sofforna och kollade tv och rörde oss så lite som möjligt. Snackade resor och drömmer oss bort till värmen. Så det har varit en bra helg i sällskap av Nathalie.



Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0