Torsdagen 31 Mars.

Var tog veckan vägen, ja var tog månaden vägen. Seriöst tiden bara springer iväg, hinner fan inte med. 
 
Idag och igår har mitt jag på jobbet varit helt olik mitt vanliga jag. Mycket bättre. Mycket modigare. Vet inte vad som hände, jag bara vaknade gick till jobbet och sen var jag lite bättre än vanligt. Tack! 
 
Efter jobbet kom jag hem, blev extremt besviken på deklarationen för jag brukar alltid få tillbaka något och i år är det jag som måste ge tillbaka. Helt jäkla sjukt. Men ja nu har jag inte gått igenom den än så får väl lugna mig lite med tårarna. Okej jag gråter faktiskt inte åt det, ett steg i rätt riktning. Kanske börjar bli lite stark. Jag menar jag gråter ju för allt. Kolla bara när jag lämnade in bilen på verkstad och dem lyckat låsa bilen igen och jag vart tvungen att betala både för bogsering och upplåsning. Lite tårar på de så tyckte dem synd om mig och bjöd på kostnaden. Tack. 
 
På kvällen skulle jag egentligen iväg och tränat innebandy, men med allt kaos så hann jag inte. Så jag stannade hemma och åt mat istället.
 
En dusch senare är jag nu nerbäddad i sängen och ska trycka näsan i Stenhuggaren. Deja vu måste jag säga. En del stycken känner jag så väl ihåg, men jag minns inte hur den slutar. Inte helt. Så jag måste läst den förut. Tredje gången jag är med i en bok o känner igen mig så jag har slutet på tungspetsen, men det liksom försvinner lika snabbt igen. 
 
En arbetsdag imorgon också sen kommer efterlängtad ledighet och jag har en tvättdag framför mig. Inte så mycket planerat men jag tror nog jag lär dricka en öl iallafall. För att jag kan och för att det är gott. Hoppas klart på sol så jag kan sitta ute på balkongen och njuta! 

Tisdagen 29 Mars.

Igår fick jag spenderat ett flertal timmar ute i solen på balkongen med ögonen i Predikanten. När solen sen gått ner tog jag och packade in mig själv. Kylan blev för stor. Blev lite tv-tittande, såg äntligen Gundvald, men förstår nu varför folk inte tyckte den var bra. På kvällen fick jag besök och lite donken mat som jag haft craving efter i flera veckor haha.
 
Solen är inte ens i närheten av Sundsvall idag så jag satt inte ute speciellt länge innan jag gav upp och satt mig i soffan och fortsatte läsa. Blir en lung dag idag också, sen är det tillbaka till jobbet imorgon igen.
 

Måndagen 28 Mars.

Goddagens. Idag var det återigen en lugn  dag på jobbet och eftersom jag är ledig imorgon tog jag mig friheten att öka ledigheten lite genom att söka ATF idag. Så kvart över tio kunde jag gå hem. 
 
Tog en sväng inom ICA och sen bussen hem. Eftersom vädret tillåter de så har jag nu fixat lite på min balkong. Började med att skura av den då de vita träet inte var så vitt. Ganska mycket smuts prickar överallt. 
 
Sen kom "soffan" och bordet ut. Tycker det blev ganska mysigt faktiskt. Me like.  Så nu blir det frukost här ute och sen sitter jag o läser i några timmar. 
 
Såhär såg det ut innan jag började. Ganska tråkigt. 
 
 
Såhär ser det ut nu, mycket bättre. 
Saknas en kudde men den skulle komma tillrätta. 

Söndagen 27 Mars.

Jaha då har vi gått mot ljusare tider. Så skönt att komma hem och det fortfarande är några ljusa timmar kvar. Ja det var så otroligt skönt att komma hem idag. Började spela musik och städa lägenheten. 
 
Nu lite chill på soffan.. 

Godkväll.

Ja medan alla andra fettar i sig påskgodis och gottar sig i ledighet, så har jag både jobbat och hunnit med en snabb runda på crosstrainern. Jag måste erkänna  att jag orkade inte kämpa så mycket idag, men tänkte bättre med 5,3km och 19min träning än ingenting. Dessutom hann jag bli svettig. 
 
 
PS, märks det är långfredag. Jag har ju hunnit en promenad, jobbat, träffat en kompis, chillat med tvn, ätit, tränat och duschat. Nu lite mer tv innan jag somnar. Godnatt. 

Fredagen 25 Mars.

Idag har jag jobbat några timmar, varit en hyfsat lugn dag på jobbet. Efter arbetet så mötte jag upp Mathias på en kaffe, inte träffats sen han drog utomlands så de va på tiden. Nu får jag klara mig några månader till innan han är tillbaka igen. 
 
Annars är det inte mycket förutom jobb som är på schemat för helgen. 

Torsdagen 24 Mars.

Jag har tänkt lite extra på dig idag, för idag skulle det varit din födelsedag. Påsken var en stor högtid när jag var yngre. Hela släkten samlades hos farmor och farfar. Spelade fotboll, gick till bäcken, kollade på myrstacken och snickrade i farfars garage. Grattis på födelsedagen farmor, du är saknad. 
 
Idag har jag bara jobbat hela dagen, första arbetsdagen på påsk helgen. Jag firar inte påsk längre, speciellt inte då jag är själv. Så jag jobbar ju hellre och får extra pengar. Återigen övertid i nästa vecka också så lönen nästa månad, mm mm mm (:
 

Onsdagen 23 Mars.

Så igår efter jobbet så blev det afterwork med kontoret. Blev en hel del öl, så idag mår jag inte jätte bra. Men kvällen igår var bra så det är okej att må lite dåligt idag hehe. 
 
Så än så länge har jag bara legat på soffan och tittat på tv. Lär nog inte bli mer action än så idag. Tillbaka till jobbet imorgon. 

Måndagen 21 Mars.

Så igår tog jag emot en möbel som ska pryda min balkong i sommar, ska minsann spendera massor av tid på min balkong denna sommar. Läsa böcker, dricka vin och allmänt njuta.
 
Sen tog jag det bara lugnt. Låg på soffan och tittade på TV varvat med att läsa ut boken systerskap
Halva dagen mådde jag nog dåligt, sen kom jag på bättre tankar och idag har jag varit tillbaka på jobbet och omringats av mina underbara kollegor och allting har känts bra igen. Ensamheten, det är den som tar kål på mig för så länge jag inte är själv så är de ingenting som är fel. Sen så fort jag blir ensam och längtar efter någon som håller om mig så börjar tankarna vandra och jag tänker på allting jag kunde gjort bättre, på allting som jag var dålig på och på hur värdelös jag är. Så det är kanske inte konstigt man mår dåligt när man trycker ner sig själv så extremt mycket. Jag menar, jag vet ju andra dagar att jag inte är den enda som kunde gjort bättre.
 
 
Ett arbetspass imorgon också följt av lite afterwork. Sen är jag ledig onsdagen för jag jobbar hela påsken. Kan säga att jag ser framemot min lön i April för den kommer ju va lite bättre med all övertid och OB. Alltid uppskattat med några extra slantar.
 
Nej lite soffhäng och sen sova kanske, trevlig kväll!

Söndagen 20 Mars.

Klockan är mycket och jag borde egentligen sova känner jag eftersom jag kommer få hemleverans om typ sju-åtta timmar. Fast ändå sitter jag fortfarande i soffan trots kvällen sällskap gått hem. 
 
Blev en kväll med hemmagjord pulled pork och tillbehör samt lite film som gick på tv. En hel del ord och en hel del tårar. Jag tror jag har ganska mycket saker jag måste ta itu med, men jag är rädd för konsekvenserna. För alla handlingar bär med sig konsekvenser. Oavsett vilket beslut jag kommer göra så kommer det bli jobbigt. Antar det är därför jag bara tar dagen som den kommer, jobbar och sover. Fast i slut ändan så handlar mitt liv trots allt om att jag ska må bra. Vilket jag stundvis gör nu, men när dipparna väl kommer så känns det som jag inte tagit mig någonstans på detta året. 
 
Jag antar att en stor förändring måste göras. To be continued. 

Fredagen 18 Mars.

Arbetsdagen idag gick så otroligt snabbt tack vare två möten. Hann knappt komma dit förrän jag fick gå hem igen. Sista kvarten höll jag på att garva ihjäl också, fick ont i magen och ögonen tårade sig, härlig känsla. 
 
Spelat lite tv-spel. Nu: dricker läsk och tittar på sons of anarchy. Blir en lugn helg och på söndag ska jag få hem ett bord som ska göras om till en soffa till min balkong. Äntligen ska den bli sommarredo och mysig. 
 
Fick dessutom beställt en flygbiljett idag, så en snabbvisit till Skåne blir det i April. Woop woop. 

Dagens mat.

Eftersom smaken är tillbaka så kan jag ju laga god mat och igen. Idag blev det fläskytterfile med rostade rotfrukter, aldrig gjort egna innan och palsternacka är ju riktigt gott. 
 
 

Torsdagen 17 Mars.

Kändes så lyxigt igårkväll att jag inte skulle ställa larm och låta mig själv sova ut idag. Så vaknade jag och tänkte att jag säkert sovit bort hela dagen så var klockan inte ens nio haha. 
 
Jag har underhållit mig med en bok, bakat scones till frukost, tittat på tv och städat. Fortsätter min chilldag i samma stil.  Läsa, titta på TV samt laga mat. En arbetsdag imorgon, sen ledig helg.  

Onsdagen 16 Mars.

Yeay då är sex dagars veckan över. Ledighet imorgon och det känns underbart. Jag ska inte göra någonting alls imorgon hade jag tänkt. Ligga på soffan hela dagen. Och kanske middag på kvällen, beror på. 
 
Till kvällsmat har jag gjort en räk och avokado macka. Röran består av avocado, majonnäs, creme fraiche, citronsaft, hackat ägg, salt, peppar, paprikapulver. Lite dill på toppen. Mums. 
 

Tisdagen 15 Mars.

Imorse kände jag mig piggare än på länge. Vaknade till och med innan larmet ringde, skönt. Solen sken och det var riktigt skönt ute. Och mina blommor lever fortfarande, över en månad vilket är rekord! 
 
 
Arbetsdagen har rullat på, men har snorat mer än vanligt. Förhoppningsvis är jag snart frisk igen. Blir nog ingen innebandy på torsdag dock, är tydligen inte bra att träna med förkylning. 
 
Annars. Hänger på soffan ikväll med sons of anarchy på tvn.

Måndagen 14 Mars.

Jag gjorde extremt god mat igår. Lika bra som på uteställe. Så det kommer ju göras igen. Bakad potatis med kyckling curry röra. Mums! 
 
 
Idag har jag dock tyckt smaken på allt jag ätit och druckit varit väldigt svag. Extra socker för att få mitt te sött, choklad som inte smakade något. Jäkla förkylning. Jag som älskat mat och nu smakar de nästan inget haha. 
 
Två arbetsdagar kvar sen äntligen en fridag. Känner mig helt jäkla slut men de är bara fortsätta gå till jobbet så länge man kan prata och så. Är för frisk för att vara hemma. Så lite mer gnäll kommer kanske om min trötthet. Men våren år ju på G så de ger väl med sig snart. Någon träning blir de inte heller idag. Orkar inte. 
 
Lite tv sen blir det sängen tidigt idag igen. 

Söndagen 13 Mars.

Godmorgon alla glada. Såhär såg det ut när jag promenerade till jobbet. 
 

Godkväll.

Fick en box med godsaker av Emma när jag fyllde år. Idag testar jag päron/choklad. Helt klart godkänd. 
 

Lördagen 12 Mars.

Lördagkväll och jag ligger på soffan i matkoma efter att ha tryckt i mig både god mat och äppelpaj med vaniljsås. Det är trots allt bara lördag en dag i veckan, hehe. 
 
Blir en lugn kväll eftersom det är jobb imorgon igen. Arbetsdagen idag har varit lite kämpig, lite ont i halsen och förkyld. Mannen i mig gillar att gnälla när det är synd om mig hehe. 
 
 

Fredagen 11 Mars.

Känner mig seriöst helt jäkla slut. Därför otroligt avis på alla som tar helg nu, en annan har ju sex dagar i rad på jobbet nu. Jag hoppas dock på att min ledighetsansökan blir godkänd för då får jag en resa till Skåne inom kort. Dock bara några dagar, men vill träffa familjen (:
 
Annars är det fullt upp med jobbet, massa övertid hela tiden pga ökade samtal. Sen försöker jag väl hålla i träning. Äter fotfarande skit dåligt men tar ett steg i taget så jag inte ger upp.. Crosstrainer och innebandy, känns bra. Rör på mig betydligt mer än för några månader sedan. Så fort de blir bättre väder kommer jag även cykla till o från jobbet. 
 
Våren är på väg, märkts de morgnar jag hör fåglarna kvittra utanför fönstret.. 

Torsdagen 10 Mars.

Idag är det tvättdag, har även varit och storhandlat. Just i de stunder önskar jag att jag hade en bil. Men får väl tänka att det är en bra träning att gå upp för backen med alla påsar haha. 
 
Ätit god frukost och nu njuter jag av en hallonsmoothie. Känns underbart att solen tittar fram även här uppe. 
 

Onsdagen 9 Mars.

Denna dag har varit så extremt lång. Kan vara för att jag visste att ledigheten väntar imorgon. Vi var inte heller hela teamet inne idag så de var lite för lugnt för min smak. 
 
Nu blir det en lugn kväll på soffan..

Go girl.

Jag har inte tränat på crosstrainern på nästan två veckor, men gjorde person bästa idag. 9,1km på 36 minuter, kändes as bra. 
 
Och på torsdag blir det innebandy igen, sjukt kul! 

Tisdagen 8 Mars.

Att ligga halvt vaken i sängen och höra fågelkvitter får mig att längta ännu mer efter vår och sommar. Ska bli skönt att ta fram cykeln snart igen. 
 
Några timmar kvar på jobbet. Ikväll ska jag ta mig på crosstrainern igen, haft världens uppehåll och de har märkts. "Gör det imorgon"  är tillbaka som undanflykt haha. 

Söndagen 6 Mars.

Denna dagen har inneburit sovmorgon. Jag har tittat på ufc matcher, förstår inte riktigt hur man frivilligt vill bli slagen. Sen har jag ätit skräpmat, tittat på film och nu är jag hemma och har startat The Danish girl. Efter det blir ser sova några timmar innan det är dags för ännu en arbetsvecka. 

Lördagen 5 Mars.

Så igårkväll blev det några öl med kollegor och jag hann även med karaoke innan jag tog bussen hem. 
 
Idag har jag legat på soffan och tittat på tv. Sen på kvällen blev det tacos och film. Resten av helgen blir lugn och det kan behövas med tanke på veckan som väntar..
 
Make yourself a priority once in a while.. 

Fredagen 4 Mars.

Då har denna arbetsvecka över. Nästa vecka kommer bli väldigt lång. Tre dagar med övertid och enbart en ledig dag. Men nu är det helg och det är amazing. 
 
TV och mat nu. Sen ska jag ösa musik, dricka öl och sen ut och träffa kollegor. Blir nog bra de (:

Tio år sedan sist.

Asså jag har bara spelat innebandy typ i skolan. Med tjejer. När jag kom till träningen idag och såg alla värma upp tänkte jag "shit vad har jag gett mig in på". Fast sjukt glad jag hängde på för de va riktigt kul. Visst jag var ju typ sämst, MEN de va skit kul. Och lite svettigt. 
 
En extremt skön dusch och nu är jag nerbäddad i sängen. Några timmars sömn sen några timmar på jobbet innan ledighet igen.

Torsdagen 3 Mars.

Denna vecka har gått så fort. Ikväll blir det lite innebandy med kollegor, spännande. Insåg dock att jag nog inte gjort ett bra val eftersom jag är i Norrland.  Här spelar typ alla hockey och de är ju typ innebandy. Jag har bara spelat innebandy på idrotten i skolan haha. 
 
Sen ett arbetspass kvar innan en ledig helg. Ska bli så skönt. Ser framemot filmkväll med chips och dipp typ. Fast imorgon är planen alkohol. 

Tisdagen 1 Mars.

Efter jobbet idag åkte jag till Birsta och köpte en innebandy klubba för jag ska vara med och träna efter jobbet några kvällar. Kan ju bli kul, woop woop. 
 
Fick med mig en ab wheel från jobbet igår också. Man kan ju tro att jag gillar att träna (;
 



Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0