Lördagen 30 Juni.

Igår var en väldigt bra dag här borta. Vi hade teamdag och spenderade hela dagen på stranden. Alla brändes och blev röda, massa bad och stoj och lite femkamp och jag kom inte sist fast jag bettat på det från början. Så mucho gla där. Riktigt roligt hade vi och det kommer kanske upp någon bild senare, tog dock inte själv så många..
 
Avslutade dagen med middag på ett av våra hotell sen gick vi alla hem och nannade, trötta efter en hel dag på stranden!
 
Idag är flygplats dag så allting flyter ihop i ett, precis som lördagarna alltid gör.

Torsdagen 28 Juni.

Igår blev en väldigt bra ikväll. Vi samlade gänget på Cuba taverna och åt lite meze och sen träffade jag upp några av de andra repsen här på ön, bland annat Maria och Emma. Drack några öl på rock n' roll sen gick jag och Emma vidare till nattklubbarna. Jag brukar ju inte gilla och dansa, speciellt nykter. "Jag dansar aldrig nykter" passar bra in på mig. Fast igår, fan va jag rockade. Dansade så svetten rann. Jag var väl i ett så pass bra stadie att allting kände så himla bra! En jätte bra kväll blev det. 
 
Hade jag varit i en kyrka hade jag tänt ett ljus och tänkt på dig. För här i Grekland tänder man ljus för någon som lever och inte någon som är död. 
 
Varit iväg och lämnat in mina klackskor så dom är fit for flight bokstavligt talat till lördags flygplats dag och sen lämnat in en påse tvätt så lite duktig är jag på min lediga dag. 
 
Snart luncha med mitt trevliga team här, glad att jag har er runt om. Ni är underbara.

The first step up.

-Sen är du på väg upp mot  "mamma Mia" kyrkan.

Jag och May Bente på bild.

- Uppe vid mamma Mia kyrkan!

Onsdagen 27 Juni.

Då har det varit lite dåligt väder här idag, kom en liten regnskur i förmiddags. Tänkte ni kanske ville gotta er i det, för det gjorde jag. Vi slapp svettas på tre timmar iallafall, typ! haha.
 
Sen har jag och May Bente kollat in hotellen och lite andra sevärdheter i Alonissos. Kom nästan precis tillbaka till Skiathos och imorgon är jag ledig. Funderar starkt på balkong häng och jordgubbar men samtidigt, jag är ledig imorgon. 

Tisdagen 26 Juni.

Har för flyttat mig lite. Är och kollar in våra grann öar tillsammans med May Bente. Vi åkte till Skopelos igår efter flygplatsen, svettigt värre. Åkte runt och såg våra hotell och sånt först sen checkade vi in oss på vårt hotell. Måste säga att jag älskade kuddarna, längesen jag hade en kramkudde, de som brukar vara min närhet. Ja så jag verkligen älskade sängen och kuddarna. Och hur tyst det var :P Ni som bor i vår trapp vet ju hur man hör exakt allt, här va de inget som störde sömnen.
 
Åkte upp till Nunneklostret men knacka aldrig på hos den ensamma nunnan för vi var inte klädda med täckta axlar och knä, plus de var lite sent så vi njöt av den fina utsikten och solnedgången istället.
 
 
Gick ut och åt på en fiskrestaurang och fick lite små havsdjur att dela på. Räkorna var godast, kalamari äter jag inte (det är bläckfisk och konsistensen är för jobbig hehe)
 
 
Gick upp klockan sju imorse, lite efter halv 8 mötte jag May Bente utanför våra rum. Gick ut till bilen och körde till första stoppet som var Glossa. En söt liten by som var väldigt tyst när vi kom klockan 9 på morgonen. Vi såg en hel del blommor längst gatorna iallafall och det var väldigt fint.
 
 
Sen begav vi oss vidare till Mamma Mia kyrkan, och precis som jag trott hela tiden så är det ju själva trappan upp som ger hela känslan. Det är de man kommer ihåg från filmen. Vägen upp var inte alls lika jobbig som jag trodde den skulle vara och utsikten var lika fin som den varit i dessa veckor jag varit här i Grekland.
 
Vi doppade benen lite i vattnet när vi kom ner igen. Tills kräftorna började simma runt mina fötter och jag blev rädd. Körde tillbaka mit Skopelos town med stop i panormos där vi tog ett dopp snabbt sen vidare. Letade upp de tre träden, också en scen från Mamma Mia filmen.
 
Efter det så åkte vi tillbaka till byn, gjorde några små ärenden sen åt vi mat och tog färjan hit till Alonissos. Tog en liten powernap eftersom vi varit igång hela dagen. Sen gick vi till agenten, hämtade en bil och körde till Chora (Xopa, på grekiska), som är gamla byn i Alonissos. Väldigt mysig, gick runt köpte glass och smakade den godaste på länge. Kola/karamell glass med kakor i, mums!
 
 
Körde tillbaka med bilen till agenten sen gick vi och satte oss i hamnen och läste lite. Gick hem och la våra grejer sen ner på restaurangen och åt. Nu ska jag snart också lägga mig i sängen och sova. Ännu en ö-upptäckar dag imorgon sen ska vi tillbaka till Skiathos igen.
 
Har väldigt kul här, kul att se lite nya saker att kunna förtälla gästerna om (:

Måndagen 25 Juni.

Godmorgon världen!
 
Igår kom Marika tillbaka från Halkidiki och hade med sig Mc Donalds mat. Va vi högg in och bara slängde i oss maten! haha. Sen kollade vi England - Italien matchen där England åkte ut. Vem vet, blir det Spanien , tyskland i final i år igen?
 
Flygplats om några timmar, nu har jag lite kontorsarbete att göra först.

Beautiful girls!

- Snodde bilden från Maria, hoppas hon inte blir sur *blink blink* men jag gillar bilden (:

Dags att bege sig hemåt kanske.

Har varit på kontoret hela dagen, haft hand om vår servicetelefon och gjort datorarbete samt fixat med välkomst materialet inför imorgon. Imorgon har vi ännu ett flyg som kommer ner till oss. Så flygplatsen en runda imorgon, bara ett flyg så det tar inte halva dagen som lördagarna där vi har fyra flygplan. 
 
Sen vid 2 så ska jag och May-Bente åka över till Skopelos för att få se mer utav den ön och dagen efter beger vi oss vidare till Alonissos för att få ta del av den ön. Så det ska bli kul och få ta in även grann öarna här. 
 
Nu tänker jag snart bege mig hemåt, en tidig kväll och bara ta det lugnt. Super!

Tacksam för allt dåligt som hänt mig.

Man måste se den positiva sidan från saker och ting och jag är ändå tacksam för allt som hänt i mitt liv, även de dåliga. Tillsammans har allt gjort att jag till skillnad från andra som velat ta sig ifrån en liten håla faktiskt tog mig ifrån. Visst det är kanske på obestämd tid men jag kom iallafall iväg, och jag får se världen. Jag är så glad.
 
Igår när jag gick hem ifrån City Walken hade jag ett leende på läpparna. Gästerna var så glada, jag var så glad. Dom hade applåderat och det satte sig på ett bra ställe. Jag har alltid gillat min personlighet, visst precis som med utseendet så finns det kanske små saker man inte är helt nöjd med men ibland får man bara leva med den man är och jag är glad att jag är den jag är. Kommer ihåg när jag spelade ett spel för några år sen, då motståndarna skulle gissa vad man valde. Utseende eller personlighet. Folk kände mig nog, dom förstod att jag valde min personlighet före mitt utseende och så är det. Att jag sen har bra dagar när jag tycker jag är snygg är en annan femma, alla har vi snygge-dagar (;
 
Vet inte vad jag ville ha sagt med detta, bara att jag har en bra-känsla i magen.
I feel good!

Söndagen 23 Juni.

Flygplatsdagen igår gjorde så dagen bara sprang iväg och en halv timme senare var det city walk med de nya gästerna. Jag körde mitt helt spontan och fick mina gäster att skratta en massa både med och åt mig, så det kändes så himla bra! När jag avslutade min runda så fick jag till och med applåder, då blir man ju ännu gladare (a)

Dancing on the street.

 
- On our way to the nightclubs in Skiathos.

Bilder från Marias 25årsdag.

- Först har vi flumm.
 
- Sen åt vi på restaurang, här väntar vi på maten.
- Sen blev det TÅTA (aka tårta men Maria från Halmstad säger inte tårta med R).
 
- Blowing out the candles.
 
- Drinkstop på Rock n' Roll innan vi drog till nattklubbarna.

Fredagen 22 Juni.

Glad midsommar allesammans önskar jag er här från Skiathos. Antar att jag kommer att se en hel hög med bilder på fina flickor med blomkransar i håret. Midsommar för mig är jordgubbar med grädde, gärna lite ny potatis med smör och salt också men jag tror inte de blir så för mig. Jordgubbar med grädde och socker kan jag dock fixa, så blir att avnjuta det på balkongen idag om jag hinner.

Nu är det pizza time.

Har inte varit enbart kontorsarbete idag, har faktiskt varit ute och kört lite ärenden också. Här har varit väldigt lugnt idag, inget springande i trapporna förutom mig själv då. Upp och ner till kopiatorn för att kopiera välkomst material inför lördag. Är all done och tänkte nu fira med en pizza och sällskap av Maria. 
 
Kontors tid imorgon också, har lite små saker och ett möte som väntar. Sen är det ju midsommar också. Så glad midsommar på er där hemma! (:

Mat hade varit gott!


Torsdagen 21 Juni.

Idag sitter jag på kontoret helt själv, alla fåglar är utflugna ur nästet och jag ska jobba med välkomst materialet idag. Kommer gå fint!
 
Igår fyllde Maria år och jag & Johanna gick och köpte hennes present sen mötte vi dom andra på gatan in mot Maria så sjöng vi utanför hennes dörr när hon välkomnade oss. Vi gjorde lite roliga lekar och självklart partytricket. Det ska spridas, sen kommer alla va grymma med tungan haha. Nu blir ni allt nyfikna på vad vi sysslar med (;
 
Sen kom Ving gästerna och vi drack lite mer bål och gjorde lekar sen var det dags att gå och äta. Gick ner till hamnen och tog en restaurang där. Åt moussaka och drack lite vin till maten, väldigt trevligt sällskap måste jag säga. Sen blev det tårta, eller TÅTA som Maria säger för hon är från Halmstad (;
 
Gick till Rock n' Roll och drack lite drinkar och Maria fick några tequila shots och jag gladde mig snabbt över att jag inte fyller år här nere, tequila och jag har varit ovänner i några år nu. Haha. Efter Rock n' Roll gick vi vidare till nattklubbarna, Pure, men de spelade bara grekisk musik så jag kände att eftersom jag skulle jobba va de dags för mig att gå hem. Klockan hade ändå hunnit bli halv 3 så jag var ändå med ett tag. 
 
Sen vaknade jag imorse vid 8 för att ta emot service telefonen, bad till gudarna att den skulle va tyst fram till elva så jag kunde sova men en gång i timmen har den ringt så jag är och var väldigt pigg när jag väl skulle upp. Men nu ska jag som sagt lägga energin på välkomst materialet. 

I'm alive.

 

Så underskattat.

- Balkong häng med god glass och en spännande bok. Fett underskattat!

Onsdagen 20 Juni.

Solen skiner och det är ännu en fin dag här i Skiathos, fast väder är kanske ingenting man pratar om här eftersom det faktiskt är fin väder typ hela tiden (:
 
Var ute och kollade Sverige matchen igår och den gick ju hur bra som helst, vi vann med 2-0. Synd bara att den vinsten inte betydde mer än att vi kunde behålla stoltheten för vi faktiskt inte sopades under mattan helt. Hade dock sett att vi vunnit fler så vi kunde gå vidare men ack inte.
 
Idag fyller Maria år så det blir att fira henne ikväll, woop woop!

Random bilder från Skiathos.








Fick lite svensk känsla.

Påsen har sparats i veckor men tog sen slut på ett naffs.


Tisdagen 19 Juni.

Goddagens! Idag njuter jag av min ledighet, har legat på stranden i några timmar och påbörjat en ny bok som heter Mordet på Ragnhildsholmen. Ännu en thriller, deckare jag gillar sånna böcker. Har ju även läst en engelskbok som hette Guilty och har hittat en ny engelskbok som ska läsas sen. Jag gillar att läsa och det har satt fart nu igen. Sommartiderna det är då jag är som aktivast. 

Hade lite ärenden till kontoret så fick komma hit på min lediga dag. Fast för mig gör det ingenting för jag tror inte jag riktigt vet vad jag ska göra när jag är ledig. Ligga på stranden och ta sovmorgon är ganska givet men om man inte gör det så ja vet jag inte. 

Imorgon fyller Maria år så då blir det lite fest och sen är det midsommar på fredag, fast det känns inte alls som det. Kan inte heller förstå att skolavslutning och studenten redan har varit. Det är en helt annan värld här borta.

Kvällsing.

Nu är jag färdig för idag. Kört runt på moppen hela kvällen och varit på hotellen. Tänk att det kan va så kul att köra moppe när det aldrig skulle falla mig in och göra de i Sverige hehe.

Kvällen är nu här och jag är färdig med dator arbetet för idag så nu tänkte jag bege mig hem och duscha så att jag kan möta upp Maria de andra repsen och dricka en öl och vem vet om det blir kolla fotboll också. Är iallafall ledig imorgon och då är det sovmorgon som gäller.

Living the dream.

Jag har absolut ingen anledning att känna avund till någon annan. För jag gör precis de där som jag ville göra men som jag aldrig trodde skulle ske. För nu har jag varit här i Grekland i fem veckor och har kommit igång med mitt liv som reseledare. Känner redan att jag har träffat några underbara människor som jag kommer spendera sommarsäsongen med här i Skiathos. Så jag känner att jag har det så himla bra!

Söndagen 17 Juni.

Tackar gudarna att det varit vindigt idag när jag gått på stranden i flera timmar. Det har gett en svalkande känsla, ökade på den känslan med att gå med fötterna i vattnet..

Ikväll tar jag över en HS sen imorgon och på tisdag är jag ledig. Då tar jag väl och ligger lite på stranden och steker. Och sovmorgon är givet!

godkväll.

Dagen har varit fullspäckad precis som lördagarna här är för vi har flygplats dag. Sitter nu och väntar på maten sen blir det en lugn kväll. Imorgon väntar Beach service så kommer känna mig lagom svettig innan lunchtid haha.

Lördagen 16 Juni.

Godmorgon alla glada, ni andra får vara utan! matchen igår gick ju faktiskt ganska så bra till en början, det var lite jämt. Eller egentligen var vi bättre, vi hade så många bra mål chanser men det räckte inte till och nu är vi utslagna. Skit tråkigt!

Efter matchen gick jag hem och läste några sidor ur min engelska bok "guilty" som jag också suttit och läst flera timmar på balkongen igår. Måste säga att balkong är sjukt underskattat och den dagen jag flyttar hemifrån är balkong ett måste :o Så underbart att sitta där ute.

Idag är det flygplats dag och jag ska köra dep transfer snart sen är det en lång dag framför oss.

Detta som kallas short shift?


Island Hopping.

En bild jag tog första gången jag var på Island Hopping, fin utsikt kan man hitta var som helst här. Helt ärligt ska ni åka till Grekland så kan ni lika gärna komma hit och hälsa på mig på Skiathos! (:


Torsdagen 14 Juni.

Har gjort min första utflykt idag och de kändes jätte bra efteråt. Imorse blåste det dock väldigt mycket så det vågade aningen mycket på havet vilket gungade båten mer än annars så jag mådde lite illa. Annars gick dagen väldigt bra tycker jag. Mina gäster var kanske inte många men dom var verkligen jätte söta. Verkligen dom norska och danska. Och efter resan fick jag väldigt positiv känsla ifrån dem så jag tror det gick bra för mig.

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer men troligen en lugn kväll, imorgon är jag ledig och då blir det stranden och slappa för att va redo inför flygplatsdagen. Ett himla tjat men veckan har gått fort, precis som föregående veckor har.

Godkväll Sverige!

Har suttit på kontoret lite nu på eftermiddagen, men nu ska jag snart gå hem och sen blir det kolla Danmarks matchen ikväll med andra reps från ön. Blir nog mycket trevlig men undrar om jag inte borde hålla på portugal bara för att alla andra håller på DK? hö hö. Jag är ju sån, gillar o gå mot strömmen..

Nej men vi hörs, håll tummarna för mig att morgondagens utflykt går bra för mig. Min allra första då förra veckans flyttades fram pga blåsten. Jag är lite nervös men det går nog bra.

en extra tanke går ut till min familj, ni är älskade o lite saknade faktiskt (: hihi.

Ag. Paraskevi.

Igår mellan hotellen tog jag mig ner på en strand för att kolla läget men det var lite öde.

Onsdagen 13 Juni.

Idag har jag en ledig dag så jag har spenderat några timmar på stranden. Har varit sketans varmt så man hann knappt upp ur vattnet innan man va tvungen att springa ner igen. Svetten bara rinner så man känner sig inte så , ja you get the picture.

Något som jag verkligen gillar är min balkong och möjligheten att ibland sitta där och ha en lugn stund och lite mat. I detta fall när bilden är tagen så blev det nudlar som jag hittade efter mycket letande. Vanliga nudlar i påsar så som hemma finns inte här o det är lite synd. Eftersom nudlar är så extremt lättlagat..


Tisdagen 12 Juni.

Det gick lite mindre bra på matchen igår för Sverige, men vilket jubel det blev när han som jag inte gillar gjorde mål åt Sverige. Ett mål gjorde vi, men tyvärr gjorde Ukraina ett mål mer och vi förlorade. Bättre lycka på fredag när vi spelar mot England då, eller hur det nu va..

Varmt och solen steker, mår lite illa idag faktiskt. Fast fortfarande ska man väl inte klaga, tempen stod på 28 grader i skuggan vid halv 11 i förmiddags. Imorgon när jag är ledig blir det ligga och steka lite är det tänkt. Så får hoppas solen skiner på mig.

Måndagen 11 Juni.

Heja Sverige. Efter en dag på hotellen och avslut med middag så ska jag nu bege mig hem och ta en uppfriskande dusch och sen iväg och kolla Sverige-matchen som är ikväll. Hoppas såklart på seger, va annars (;

Sen är det i säng som gäller så man kan ta sig upp och va pigg inför gästerna imorgon också. På onsdag är jag ledig sen har jag min utflykt på torsdag och ledig igen på fredag. Återigen, ett himla tjat men tiden går fort! (;

Söndagen 10 Juni.

Uh...

Dagarna springer förbi och jag hinner inte med. En månad här borta och jag tror väl nog att jag börjar känna av längtan till hemma. Fast det är långt kvar tills jag är där. Jag håller ju verkligen mina tummar på besök för det hade kanske hjälpt lite. Jag är ju trots allt väldigt familjig!

Jaja förutom det så går dagarna framåt lika snabbt som vanligt. Går upp, lever reseledar livet, sover. Helt plötsligt har en vecka gått förbi. Så tiden går väldigt fort som sagt.

Lördagen 9 Juni.

Då var det lördag igen och jag har nu varit här i fyra veckor. Tiden går så extremt fort. Jag var ledig i torsdags och igår så jag tog min ena lediga dag och observerade en utflykt för jag ska ha den nästa vecka. Sen på kvällen gick vi ut och jag hade nog årets fylla deluxe för mitt minne sviker mig genom nästan hela natten. Och igår låg och jag mådde väldigt väldigt dåligt med x antal toalett besök.

Idag har jag haft flygplatsdag, kört transfers och nu ska jag hem o äta o vila. Ikväll är det City Walk som gäller.

Jag har iaf ätit mina grönsaker idag, haha.


Onsdagen 6 Juni.

Grattis Sverige! Eller hur man nu säger.

Blev ingen utflykt idag, det blåser för mycket. Istället gör jag lite arbete på datorn.


Tisdagen 5 Juni.

Tiden går väldigt fort och snart har vi väl lördagen här igen. Idag har jag varit på hotellen nästan hela dagen och imorgon har jag Sea and sun uflykt så jag är lite nervös men det går nog super, hoppas jag!

Kollade det sista Greys Anatomy avsnittet igår och bölade ihjäl. Så allting är som vanligt ändå med mig :p Och ikväll tänkte jag ta ännu en lugn kväll, behöver sånna också.

Den långa dagen glider mot sitt slut.

Har varit på hotellen hela dagen nästan. Sen har jag försökt agera problemlösare. Nu har jag bara lite saker till att göra sen tänkte jag gå hem och lägga mig. Är åter hotell dag imorgon sen har mitt schema ändrats och jag ska ha min första utflykt på onsdag! :o Det är tack o lov sea and sun, och den tyckte jag mycket om med Kastro och den fina utsiken! Så vi får väl se hur det går (:

Måndagen 4 Juni.

Hello Sweden! Precis gjort lite dator arbete efter att jag kommit tillbaka från våra hotell där jag spenderat förmiddagen. Nu ska jag lyssna på magen och gå hem och laga lite mat. Solen skiner och det är super fint väder, oh va jag hoppas det regnar på er där hemma (; maha.


Och här sitter jag fortfarande.

Känner dock att jag börjar bli hungrig så nu minsann tänker jag lämna the office och se till och få någonting gott i magen. Fast är trött så får bli snabbt också. HS imorgon så ska vara på första hotellet klockan 9, vill va pigg & glad mot mina gäster, då behövs lite skönhets sömn (; hehe.

- Utsikt från Kastro.

- Bild från min första lördag, gick med o kollade City Walken. Piren som syns där bak är också den pir som är med i Mamma Mia filmen.


- Solnedgången från den romantiska turen Skiathos by night.

Nu säger jag godnatt och hej för nu går och Johanna från kontoret.

Exotisk förrätt som vi åt i fredags.

- De var verkligen riktigt gott. Första tigerräkan sen Bulgarien då jag fick spotta ut det för konsistensen var som fett men dessa var ju tillagade och goda! Mums!

Snart dags att lämna kontoret.

Idag har varit en lugn kontorsdag. Har hand om vår service telefon samt gjort lite dator arbete. Men det som gett mig mest glädje var när jag gick och hälsade på en av våra gäster och överraskade henne. Att se sån glädje för en enkel gest det värmer lite faktiskt.

Nu väntar jag bara in tjejerna från HS fast jag hör Johanna där nere så det är snart dags att gå hem för idag. Det blir en lugn och tidig kväll och det gillar jag. Jag förstår nu vad dom menade i Stockholm när dom sa att reseledare inte är ett yrke, det är en livsstil. För är man serviceminded så kommer det naturligt. Vi är väldigt sociala och offentliga och gör saker hela tiden. Det är väldigt lätt att vi håller igång från tidig morgon till sent på kvällen in på natten, det handlar inte bara om arbete utan även allting runt omkring. Men jag gillar det. Även om jag känner mig trött ibland som jag sa innan, men det är många som sagt att det är så i början när man har så mycket att ta in så när jag väl kommit igång så blir det bättre. Men en vecka på mina egna ben har passerat och det känns SUPER!

Man får använda fantasin ibland.



Jag snurra av själva moppen från skaftet sen kunde jag använda det som, ja ni ser ju själva. Handduken ligger på golvet för allt droppande inte ska hamna på golvet.

Söndagen 3 Juni.

Blev en ganska så stressig dag igår, fast efter att ha jobbat på Gille så är man ganska van vid stress. Där är man ganska van vid att saker o ting strular o inte riktigt är som det ska. Så även om det blev många bollar i luften så hanterade jag det ganska bra.

Vi hade flygplats dag och jag fick köra två transfers och sen stannade jag i hamnen för att hjälpa våra gäster som skulle vidare till dom andra öarna att komma till rätta. Slängde sen i mig lite spagetti, sprang hem och bytade skor och kjolen till shorts. Sen var det åka till bussen och sen plocka upp våra gäster som skulle med på våran City Walk.

Vid nio var jag färdig och gick hem. Johanna har också kommit tillbaka från sin vecka i Sverige så vi låg och snackade lite sen sa vi godnatt och jag somnade innan första ncis avsnittet var över.

Fredagen 1 Juni

Igårkväll gick vi på en bar öppning efter att vi ätit och dom spelade väldigt bra musik tyckte jag. Sen blev det en liten barrunda till kvällen plötsligt blev morgon. Var en riktigt bra kväll. Kändes som väldigt många som arbetar här var ute igår och sånt är trevligt!

Idag har jag legat på stranden i några timmar så det har varit väldigt skönt! Ska snart äta lite sen blir det en tidigkväll för imorgon har vi gäster som kommer så det är flygplatsen hela dagen.



Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0