Torsdagen 21 Juni.

Idag sitter jag på kontoret helt själv, alla fåglar är utflugna ur nästet och jag ska jobba med välkomst materialet idag. Kommer gå fint!
 
Igår fyllde Maria år och jag & Johanna gick och köpte hennes present sen mötte vi dom andra på gatan in mot Maria så sjöng vi utanför hennes dörr när hon välkomnade oss. Vi gjorde lite roliga lekar och självklart partytricket. Det ska spridas, sen kommer alla va grymma med tungan haha. Nu blir ni allt nyfikna på vad vi sysslar med (;
 
Sen kom Ving gästerna och vi drack lite mer bål och gjorde lekar sen var det dags att gå och äta. Gick ner till hamnen och tog en restaurang där. Åt moussaka och drack lite vin till maten, väldigt trevligt sällskap måste jag säga. Sen blev det tårta, eller TÅTA som Maria säger för hon är från Halmstad (;
 
Gick till Rock n' Roll och drack lite drinkar och Maria fick några tequila shots och jag gladde mig snabbt över att jag inte fyller år här nere, tequila och jag har varit ovänner i några år nu. Haha. Efter Rock n' Roll gick vi vidare till nattklubbarna, Pure, men de spelade bara grekisk musik så jag kände att eftersom jag skulle jobba va de dags för mig att gå hem. Klockan hade ändå hunnit bli halv 3 så jag var ändå med ett tag. 
 
Sen vaknade jag imorse vid 8 för att ta emot service telefonen, bad till gudarna att den skulle va tyst fram till elva så jag kunde sova men en gång i timmen har den ringt så jag är och var väldigt pigg när jag väl skulle upp. Men nu ska jag som sagt lägga energin på välkomst materialet. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0