Tar in Skåneland.

Idag har jag en lugn välkommen-hem-till-skåneland-dag. Jag har läst igenom mina mail, har svarat på mail och sen har jag börjat skriva lite listor på saker jag måste göra och köpa innan jag åker. Tänkte börja skriva en liten lista på saker som jag ska ta med mig också, har ju turen att jag inte behöver ha sjutton väskor med kläder för jag kommer ju till att jobba så mycket att uniformen är de kläder jag mest kommer använda, det underlättar VÄLDIGT mycket vill jag tillägga hehe.

Annars så ligger jag och myser i sängen och kollar på Supernatural. Fått sms-rabatt på min älskade sko sida men känner väl inte att lägga pengar på höga klackar är number one nu när jag ska vara väck hela sommaren.

Jag kan fortfarande inte fatta det, helt obeskrivligt. Ännu ett sånt där mål i mitt liv som jag kan checka av sen. Så jag borde kanske sluta säga att jag har ålders noja för jag inte gjort något med mitt liv. Jag har ju redan gjort två saker som jag velat göra: Backpacka i Asien och Säsonga som bartender innan jag fyllde 25 (vilket jag gjorde redan två månader innan jag fyllde 20), så jag borde kanske klappa mig på axeln för att jag faktiskt gör lite grymma saker. Att jag sen inte hunnit flytta hemifrån eller har en seriös pojkvän spelar ingen roll, för mitt liv är fullt med äventyr och mitt liv styrs helt av mig och ingen annan.

Jag börjar le åt tanken av att jag inte längre bara kan säga att jag är awesome, men att jag faktiskt känner att jag menar orden på riktigt. - Jag är stolt över mig själv.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0