Chill resten av kvällen.

Mötet i Härnösand gick ganska så snabbt. Vi fick en liten blick på varandra och har nu sett nästan hela gänget som ska vara med och börja på utbildningen på måndag. Fyra veckor, sen efter det kommer jag börja jobba. En annan positiv sak med att ha fått jobb förutom stressen över att vara arbetslös osv är att jag nu har större koll på vad som sker kring jul. Och det lutar väldigt mycket på att julen kanske inte blir så vit som om jag stannat kvar här uppe, men jag vill ändå åka ner till min älskade och saknade familj i Skåne. Måste bara bli helt säker på hur utbildningen är lagd innan de blir svart på vitt (:
 
Efter mötet så åkte jag hem. Fick sms av mamma angående julklappslista, oj! Jag har så svårt att komma på det också så jag ska tänka ut lite över helgen sen skickar jag en lista till dem allihop. Jag tänker mest att julen ska firas med dem, julklappar är ett plus (: Så jag fick ju idéen att skicka fråga till mina syskon vad dem önskar sig i julklapp. Fick ett lååååångt samtal av lillebror, julklappstips, update om livet och lite syskonsnack. 
 
Sen kom Joakim hem och vi ställde oss i köket tillsammans och lagade god mat. Så nu är vi båda mätta och belåtna. Han sitter och har lite speltid vid datorn och jag ska titta på lite serier och mysa ner mig i lammullsfilten. Frusen från topp till tå. 
 
Imorgonbitti ska jag nog skjutsa Joakim till jobbet då han har after work efter jobbet (ganska logiskt ändå med tanke på namnet haha). Sen ska jag nog ägna fredagen åt resten av mattetalen, ta mig an provet och första uppdraget. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0