Jag är en flickvän.

Det är något nytt, speciellt när man kommer på fest och blir presenterad som flickvän. Inte direkt något som har hänt mig innan men då får jag en tillbaka blick till för några månader sedan, till ett tillfälle som fick mig lite irreterad faktiskt.

Det var så att jag drog ut tillsammans med min bästavän och vi umgicks med ett gäng killar, hade jätte trevligt och roligt. Så efter en stund så kommer det på tal och jag säger att jag har pojkvän så får jag senare höra "det tycker jag att du kunde sagt tidigare".  Är det något man måste, ska man gå fram och presentera sig "Hej jag heter My, jag har pojkvän" Nej det känns bara så himla dumt. De behöver man inte alls, eller de är bara jag som tycker det?

Nåväl, jag frågade såklart varför och det var för att han hade inte lagt ner tid & ragga på mig annars, vilket jag inte ens märkt att han gjorde då vi knappt snackade eller precis som alla andra runt bordet bara förde helt vanliga konversationer.

Men det som gör mig irreterad är att ska man inte kunna snacka och ha roligt killar & tjejer bara för att någon är upptagen? Sen bara för att man är kille & tjej och har roligt ska de då betyda att det ska leda till något mer? Det finns något som heter umgås normalt utan efterfest i någons byxor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0