Coca cola min energigivare.

Gick snabbt att köra till Klippan inatt, troligen för att jag inte stötte på en endaste bil. Helt tomt, blev nästan rädd av att köra där i mörkret helt ensam .. Mötte dock på en hare innan jag hunnit till Pp, men den var i diket så ingen närkontakt där inte. Gutt!

Ställde mig på parkeringen och väntade i evigheter för jag råkade komma förtidigt eftersom det inte var någon trafik ute. Då kom en polisbil, jag blev lite rädd när den gasa runder på parkeringen för att sen köra iväg och stå och glo i en korsning x antal minuter innan den försvann.

När putte kom ut så körde vi och körde förbi två polisbilar med blåljusena igång och en lastbil ståendes sen vad mer som skedde har jag ingen aning om eftersom jag hade ögonen riktade på vägen. Gasade vidare hem till putte och kollade olika youtube klipp innan vi satte igång en film som jag dock somnade ifrån.

Vaknade idag och var ganska död men sen fick jag energi så jag kunde teta itu på putte. Det är nog min favoritsysselsättning att tetas (; haha. Nåväl sen blev klockan dags för mig att åka hem eftersom barnpassningen flyttats fram en halv timme.

Gasade hem, bytade kläder och värmde upp lax & broccoli i micron och slängde i mig de med löjromssås. Gott! Sen sprang jag halvvägs till familjen A, saktade in efter en bit, knäppte jackan på med vantarna sen gick jag resten av vägen.

När jag kom dit så fixade vi med fika sen åkte pappa A & dom två äldsta döttrarna iväg. De blev tvn fram till kvällsmaten, lagt minstingen och sen var det bara jag och nästminstingen kvar. Vi kollade på tv & grejer tills dess att mamma A kom hem. Snackade lite smått sen vandrade jag hem i snön.

Sitter och dricker coca cola för att få energi, känner mig en aning hängig. Lillebror har övertalat mig så nu ska jag byta om till varmare kläder, kissa och sen ska jag ut och åka fyrhjuling med han. Kanske till och med köra, vi får se om jag vågar helt enkelt haha. Nåväl vi hörs senare!

Take care (:


Kommentarer
Postat av: paij

mmm, cola! ;)

ja, jag har också haft en bra dag :)

2010-02-18 @ 20:58:52
URL: http://rubyredlips.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0