Min födelsedag.

Vet inte riktigt vad klockan var när jag somnade imorse men det kan ju kvitta, tror ingen av er är intresserade av den delen ändå. Dock vaknade jag någon gång runt elva för mobilen höll på att låta sen somnade jag om & vaknade vid 1.

Har legat i sängen mesta delen av dagen, bara myst & kollat på film tillsammans med putte. Sen har vi även fått några små besök av Jennie som beklagat sig över hur hon mådde efter gårdagens fest efter en stund blev jag bakis också. I dont like that feeling men men sånt man får tåla och så värt det med tanke på hur bra festen var.

När maten blev klar fick man masa sig ur sängen & klä på sig. Åt klyftpotatis med baconlindad fläskfilé , svampsås & grönsaker. Fett gott och tummen upp till pappa som stått och gjort allting idag. Verkligen gilla på de även om jag inte hade en jätte stor aptit idag.

Efter att ha suttit och skrattat, ätit, snackat om gårdagen och andra konstiga upptåg gick jag & putte ut för han skulle röka och sen gick vi och la oss i sängen igen. Somnade till någongång men vaknade lika snabbt igen sen var klockan dags att köra hem putte så han kunde byta om och åka till jobbet.

Hälsade på Tubbse, Koffe & Tom när vi kom upp, putte gjorde vid sig och tog skivan han glömt igår, så när vi hoppa in i bilen startade vi den och jag fick höra ja må hon leva låten som han & weke gjort till mig. Verkligen super gulligt kan jag tycka. Körde inom preem så att putte kunde köpa lite mat sen lämnade jag av han på jobbet och gasade hemåt.

Sitter nu här och ska uggla en liten stund sen ska jag försöka mig på att äta lite och sen blir de sängen & film för jag orkar verkligen ingenting just nu. Haft en jätte trevlig födelsedag tillsammans med dom underbaraste människor som finns. Mina kära grannar, min älskade familj och min underbara pojkvän. Kan knappt be efter mer, visst saknades mina närmaste tjejvänner för att göra de hela perfekt men detta va bara ett hårstrå ifrån.

Så även om huvudvärken varit extrem & illamåendet gått som en berg&dalbana så har dagen varit helt underbar, tummen upp och väldigt mycket gilla på detta! Thanks everybody.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0