Lång helg.

Min helg började redan i torsdags kan man säga, åkte hem till putte och han var själv hemma så det blev en massa mys på soffan, kollade film och sånt.

Sen i fredags åkte jag ju hem för att hämta dricka & sånt, påvägen tillbaka till putte så körde jag om en bil på flygrakan och då kommer det ett vildsvin springandes över vägen, kan säga att mitt hjärta pumpade lite extra efter det men allt gick ju bra och en stund senare satt jag uppe i puttes soffa tillsammans med han, Weke & Tobbe.

Började spela lite dricka spel och drack & hade kul fram tills vi skulle ta bussen, hoppade på och åkte till Kvidinge där det var fest igen. Gick in och kände inte alls dragningskraften för där var mest små killar så fulla att dom inte kunde stå på benen, musiken fick inte vara ifred & lyssnade på någon volvo låt.

En kille skulle av med skorna och några sekunde senare ligger han på golvet, jag tyckte det var extremt pinsamt. Vad jag tycker är så pinsamt är att sånt beteende hade jag själv för inte så längesen, jag menar usch hur kan man vara så full att man inte kan gå rakt, att man senaste sitter och hänger på någon annan i soffan för att senare gå ut och spy i hallen? Jag vill aldrig bli påmind över mina extrema fyllor för det ger mig ångest över hur illa man beter sig. Så jo jag tror nog att jag vuxit upp en del. Det hoppas jag verkligen, för vill aldrig bli jämförd med de dära igen.

Någon timme senare gick sista bussen och den tog vi, va inte så mycket att hurra för på den festen så jag ville hem. Blev en liten efterfest med frallor & se vem som kunde hålla armen ute längst men den lilla tyngden. Jag förlorade men jag vet att Tobbe knappt orka mer han heller. 5 minuter och 20 sekunder, inte illa pinkat tycker jag (; Efter en stund började vi vandra hemåt, förbi ishallen just för att jag skulle veta att dom faktiskt hade en. Putte lurade inte mig , wijhoo.

Nåväl, hem och det blev nattamat och film sen sängen. Snaaark.


På lördagen så blev det en liten sväng till Shell på kvällen för något att äta, inom pizzerian och beställde mat sen körde vi hem och käkade, kollade på film, drack lite öl och började spela lite kortspel som senare övergick i playstationspel där jag kickade ass. Jag tycker ju om tv-spel och sånt för jag har ganska så lätt för att lära mig (: När vi inte längre kunde komma längre gav vi upp och kollade klart filmen sen blev det sängdags.


På söndagen så blev det mest ligga på soffan och kolla på film o sånt mys för putte skulle jobba på kvällen, så när klockan blev dags att köra han till jobbet hoppade vi ut i bilen och jag släppte av han på jobbet. Några minuter senare fick jag ett sms och han var ledig en dag till så jag vände & plockade upp han sen blev det lite playstationspelade och sen mer film & sånt tills jag somna & vaknade på soffan, väckte putte och vi gick och la oss i sängen. Snaaark.


Igår var jag extremt trött av någon anledning, vi vaknade någerlunda i tid. La oss på soffan, blev film och "frukost" sen somnade jag till och var en aning trött. Spelade lite suduko på mobilen när putte leta filmer o sånt sen gick timmarna och det var åter igen dags att lämna putte på jobbet, denna gången skulle han stanna hela natten. Lämnade av han, sa hejdå och körde iväg.

Hela natten gick förbi med smsande till putte, bästa sättet att somna till när jag är ensam.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0