Stressdag!

Stack iväg vid ett och var barnvakt för deras pappa skulle iväg på ett möte som började klockan två, jag tänkte ja men det tar väl inte såå långt tid menar det är ju ett möte, kanske två tre timmar så blir klockan halv sex och jag börjar få panik. Får skicka ett mess till Sarah och skriva att jag får skippa samlingen och åka dirr då dom fortfarande inte kommit hem. Klockan sex landa dom hemma och pappan körde mig hem så jag slapp gå i regnet och jag stressade fram grejer och slängde i mig en arraksboll och något mer att äta och sen höll jag på att dö.

Lugnet sköljde ju ner lite då jag tänkte att jag inte behövde stressa till halv sju iallafall. Men ont i magen, huvudvärk och irretation bara för att allt detta. Hmm .. Allt för fotbollen haha.. Jojo..

Sen tog jag och syrran och hoppade in i bilen efter att jag fått i mig två rostade mackor och en arraksboll :P haha..
Kom precis ut från parkeringen när det ringde, så var det Petra som undra om vi skulle komma så vi gasa ner och hade sälle med henne och A.H då de bara var vi som skulle åka från Pp (:

Till träningen där kom Bea, Sofia, Amanda och Emma också så vi var ändå åtta stycken som var på träningen fast att de regnade. Ändå ganska skönt. Vi fick välja mellan en hektisk timme eller två slappe. Vi valde en hektisk.
Blev passning och mottagning, skott på mål, dribbling och skott på mål och sen lite spel. Faktiskt ganska så skönt med regn faktiskt (:

Sen åkte vi hemåt igen och nu är klockan nio och man är redan hemma. Tack vare regnet och kylan så blev det väl inget sånt efterparday på stattan:P Nej direkt hemåt istället. Och ganska skönt..

Vad som också är skönt är att morgondagen är obestämd förutom att jag troligen ska köra iväg och se om man hittar kläder åt A&D imorgon eftermiddag. Ja vi får se va som händer. Känns ändå skönt, sovmorgon och sånt (: hihi..

Kommentarer
Postat av: Björn

blev ändå 1,5timme =)

2009-06-10 @ 12:21:25
URL: http://bigpoppabear.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0