Måndag.

Stack ju iväg till tandläkaren förut, hade min vanliga, han som är så himla rolig. Minns fortfarande för två årsen när jag träffa han först "Du har hål... i näsan" hahaha. Torr, men jag gillar det. En tandläkare med glimt i ögat de får en nästan att längta till tandläkaren ^^, Nja..
Lagade iallafall ett hål idag, tog minsann inte långt tid. Det var längesen sist så tidsuppfattningen har förändrats en hel del. Han kallade mig en starkkvinna som inte tog bedövning (nej men sprutorna gör ju fan så jävla ont)

Sen efter att det var klart fick jag en ny tid innan jag gick. Ska dit igen om några veckor. Jag säger då de, tackafan för frisktandvård iallafall (;

Sen körde jag hem och lyssnade på "Angels" hela vägen hem och sjöng med stundtals då jag kunde textslumpar lite där och ibland :P hehe.. Fun..

Satt vid datorn ett litet tag och glodde på kläder och sånt. Vill så gärna köpa nya kläder. Men det är ju inte så lätt utan pengar. Men på ett eller annat sätt så ska byxorna bli mina och sen lite till (; hihi..

Följde med och handlade också, drog till Öa för skulle inom spargrisen sen ha bröd så blev inom netto också. Jag köpte Cocio, mums så himla gott med chokladmjölk (; hihi..

Men nu får man se vad som händer, middag kanske hade varit bra att äta? Men vem orkar göra de? hmm. Blir väl jag som vanligt. Ja sen ska jag slappa hela kvällen. Somna tidigt och imorgon ska jag vara barnvakt från kvart över 1 tills jag vet inte riktigt. Sen på kvällen är det ju fotboll :D fun..
Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0