Måndagen 7 Juni.

Goddagens.

Igårkväll började internet att krångla som vanligt, kunde inte logga in på bloggen men om man uppdaterade fb så funkade det att kolla lite men tillslut va d tröttsamt att trycka uppdatera hela tiden så la mig i sängen med några simpsons avsnitt istället. Skulle ju isäng relativt tidigt då jag skulle upp kvart i 9 för att först skjutsa syrran och sen själv köra till Hbg på infomöte.

Så imorse vaknade jag av klockan kvart i nio, snoozade. Ringde upp till syrran för att se om hon var vaken, orkade inte gå upp för jag va trött :P haha.. 7 minuter senare va jag uppe och satte på mig kläder, några minnuter senare satt vi i bilen påväg ner till byn , lämnade av syrran och åkte hem och duschade en snabbsväng.

Inom Örkelljunga och tankade bilen, iväg till Hbg och info mötet som inte varade så länge sen raka vägen hem. I bälinge ringer min mobil och det är Jennie som säger att jag måste skynda mig till byn om jag ska med så jag gasar på lite extra, av hemma och kissa snabbt så det inte hände en olycka i byxan haha.

In på netto parkering, lämna av bilen, hoppa in hos Carita & Håkan, vänta på Jennie sen åkte vi till Familia, kollade skor inne på den tyska skoaffären, hitta ett par rosa snygg klackskor för 229kr eller något men hade aldrig använt dom pga svårt att matcha den färgen till annat så jag sket i att köpa dom.

In på cubus och där köpte jag vax så snart kör vi vaxning och blir lena & fina maha. In på Maxi, handlade ögonskugga och sen blev d även några korvar där ute för de va middag. Sen när alla va klara så åkte vi tillbaka till netto.

Tog min bil, tog med mig Jennie, ställde oss på stationen och vänta in syrran som kom med tåget sen körde vi hem och maxade MONSTER för ja den låten är väldigt bra. Tycker jag!

Nu håller jag på att leta ny musik på youtube för det finns inte mycket annat att göra, har ni tips på bra musik får ni gärna lägga dom som kommentar för jag gillar musik (:

Annars, det regnar och det är tröttsamt det också!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0