uttag från blogspot.



'Blondiner vs Brunetter'



Det var faktiskt lina som började med detta så nu får jag skriva min åsikt om saken då då.

I alla tider har man fått höra hur dumma blondiner är och att brunetter är så mycket smartare, blondinerna är också dom som har roligt, då kan man undra har de då delats upp så att blondinerna får ha allt de roliga och brunetterna får vara smarta, bara för de ska vara rättvist och så?

Nej men som ni nog redan kan tro så finns det inte i min värld att det är så, menar alla brunetter som säger att dom är smartare än blondiner är ju bara dumma själva, de fattar väl vem som helst att iq:n inte sitter i hårfärgen, utan innanför skallbenet, eller har jag fel? nä just de.
Eller om de skulle sitta i hårfärgen, hur är de då med dom som är flintskalliga, har dom ingen inteligens alls? :O Kanske dom använt upp allt redan?

Men sen undrar jag också var de kommer ifrån? För saker som är skämt eller bara kommer på tal brukar ofta ha lite sanning i sig, som spöken, aliens, dinosaurier och troll?
Nej men vet ni vad man då borde göra för att få detta ur världen, göra ett jävla iq-test och när man svarar på frågorna så skriver man vilken hårfärg man har sen kan dom ju göra en ordentlig undersökning så får man se om sanningen ligger där eller i.

Men precis som jag har min syn på gud så tror jag nog bara att dom säger såhär för att ingen ska va lessen över att blondiner får 'allt de roliga' som de sägs, så därför behövs ett tröstpris och det blev då lite extra hjärnceller.
Men vet ni, jag känner att jag är tillräckligt smart för mitt egna liv och jag lever mitt liv så om folk skrattar åt att jag skulle vara dum eller för att jag faktiskt är rolig de spelar ingen roll så länge jag sprider glädje med mig. Men som sagt, jag vet att hjärncellerna sitter inte i hårfärgen så jag är nog inte så dum ändå (;

skrivet: 2009-02-24 kl: 02.23

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0