Fredagen 24 Augusti.

Jag tänker ofta att jag borde skaffa mig en hobby, men egentligen borde nog tv-serier räknas som en hobby för mig. För det är så otroligt många som jag följer eller har följt genom åren. Jag har alltid tvn igång på kvällarna. Jag inbillar mig själv att jag inte kan sova annars, vilket säkert inte stämmer. 
 
Senaste tillskotten av serier jag tittar på är:
Castle Rock - en Stephen King baserad serie, lika mystisk som alla hans handlingar brukar vara. 
The bold type - En dramaserie om tre vänninor som även arbetar tillsammans där man får följa deras vardag.
Ballers - Dwayne Johnson har av någon anledning dykt upp en hel del på mina sociala medier och jag har ju sett och vill se några av hans filmer. Så självklart var jag tvungen att prova denna serie bara för det. För han ser ju ganska hård/tuff ut, men samtidigt har han sin mjuka sida och sitt charmiga leende.
 
 
Så förutom att titta på TV så är ju planen faktiskt att skaffa mig ett gymkort igen så att jag i alla fall någon dag i veckan aktiverar mig igen. Sambokilona jag gick upp i samband med min flytt upp till norrland har jag inte blivit av med än, men om jag ska vara ärlig har jag nog inte aktivt gjort någonting för att göra någonting åt de heller. Att vilja ha en förändring och att verkligen göra en förändring är inte samma sak. Så mest troligt blir det ett gymkort på Filborna, där finns gruppträningar som faller mig i smaken nästan varje dag, dessutom får jag tillgång till simbassänger vilket jag också vill ha. För simma är någonting som jag får för mig inte "är så jobbigt", men ändå arbetar hela kroppen. Sen kan man självklart köra slut på sig själv genom hastighet och avstånd det förnekar jag inte. Bara att med tanke på att hela kroppen arbetar så känns det som en lättare träning än om man skulle träna samma sak ovanför vattenytan. Det som får mig att tveka är priset, men samtidigt försöker jag övertala mig själv vad jag faktiskt kan få ut av det och hur mycket som ingår i priset. Så nästa vecka är tanken att i alla fall ta mig dit och köra prova på, känns de sen bra så kör jag väl ett årskort.
 
Nu blir det sängen för min del, trots att det är fredag. Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0