Goddagens, idag är det onsdag!

Jaha min onsdag då? Mamma och dom kom hem med mat och de blev en micromat med ostsnitzel, passa mig skit bra I love it (; hehe. Ja sen bar det iväg till körskolan och jag satt och läste lite vägmärken innan jag skulle iväg.
Började lite med sån säkerhetskoll, dock fortfarande inget jag har bra koll på, mest bara lamporna kanske. Eller ja något.

Jag började köra och det gick bra men jag hade ändå en 'dålig'-dag kändes de för jag va inte så konsentrerad och jag skyller på Jane för de första hon gör när jag sitter och ska köra ut från parkeringarna, jag är helt inne i att kolla höger vänster och hon fettar i bromsen, sen skratta hon och jag fick nästan en hjärtinfarkt. Tror nog de satt i hela körningen ^^ hahaha. Eller kanske för att jag inte kört på en vecka för pappas saab inte funkar och jag inte gillar mammas, i dont know. Men får övningsköra lite mer hemma nu dom närmaste veckorna för snart är de ju dags. Tiden har gått fort, redan den 15e så jodå inte långt kvar (:

Sen efter körningen så satt jag och gjorde vägmärkesprovet och fick 65/70 så helt ok enligt mig själv. Sen satt jag väl mest och längtade hem haha. Så himla sleden. Så halv fem kom pappa och hämtade mig och nu är jag hemma. Är en aning hungrig så ska fixa något krubb snart. Sen får vi se , blir nog slappe hela dagen.
Får se om jag sticker till körskolan imorgon eller vad jag gör. Finns inte så mycket kvar för mig att göra än att typ repetera och de kan jag nog göra var jag vill kanske? Aja..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0