Kvällen är ung.

Denna dag har enbart inneburit relax, jag låg ute och läste innan. Hade med mig Zindy ut men hon var ju inte dirket på något bushumör så hon låg vid stuttsmattan och jag låg på filten. Blev en aning varm och efter några sidor, när spänningen började lugna sig lite smått och ett nytt kapitel kom så stängde jag boken, tog mina grejer och gick in.

Sen dess har jag väl legat i sängen och glott på Desperate Housewives, ja nu har jag också fastnat lite. Har ju velat se de hur länge som helst men nog aldrig hittat hela säsong 1 föräns typ nu och äntligen fick jag hem de så har sett typ sju avsnitt under denna dag som gått..

Fick middag också, wow inte varje dag (; haha. Jo.. Blev pommes, snitzel och bearnaisesås. Mums sen åter till sängen då. Väntat på att jag skulle övningsköra och nu sitter mamma och ska få slingmedel i håret, minisyrran gör de. Så ja jag kommer nog inte iväg än på ett tag men va gör de, jag börjar få panik varje gång jag ens tänker på att jag ska sätta mig i en bil och köra. Varför nu? Varför när de känns som de är så nära, bara någon vecka kvar sen kan de vara slut för gott. Så slipper jag gå tillbaka till körskolan igen så varför nu :/

Sandra ringde nästan precis, vi diskuterade lördagen. Sen blev även Valborg bestämd. Så nu är de bara låta veckorna passera. Tiden går så himla fort, hinner knappt andas innan en ny dag gryr. Är det konstigt man är 21år och har åldersnoja? Nej jag tror inte de, när jag var liten gick inte tiden så här snabbt och då lekte jag ändå med kompisar dagen i ända så jag tycker minsann de är konstigt. Tiden går fortare, de gör den!

Imorgon är det fredag, då kommer mina två kusiner hit och ska sova över. Tydligen skulle jag köra och hämta dom. Vi får väl se hur de går ^^, Pappa och brushan har varit ute och tagit ut motorn ur saaben nu så förhoppningsvis kommer den fungera efter helgen. Gud va glad jag blir, för de är ju den jag gillar. Mammas nej inte alls, bussen absolut inte, saaben ja ge mig. So simple..

Men ändå så många ångest tankar.. Deprimerande, denna tiden borde vara lycklig, men ack :S
Nej nu ska jag lägga mig i sängen och glo vidare, vi hörs när de är bättre tider!

xoxo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0