Träning ala V Torup.

Vi började med fyrkanten (med dom alla smeknamnen) men det blev mest bara flumm och inte allvar så Björn sa åt oss att springa. Vi körde inte ens ett varv sen tillbaka till rutan sen blev det lite mer allvar sen lite flumm igen.
 
Sprang en hel del idag faktiskt, vilket ifs är bra men jag gillar det inte då jag har typ sämst kondition och jag kan inte ens gömma mig bakom "det är för att jag rökar".. Aja, jag har bara kass kondis and that's it.. Inga ursäkter här inte.
Ja sen körde vi olika skott på mål, även ett där vi utmanade målvakten. Ganska kul, sen på slutet blev det match som vanligt och det var kanske ojämna lag men vi utklassade (; hihi..

Sen körde vi hemåt igen, jag tog en snabbdusch (gillar dock inte vår dusch längre för kan inte få kallt vatten buhu). Sen klädde jag på mig o stack in och la Celine, kollade på tv och sen la jag Popi ..

Hem och skörda på farmville och nu sitter jag här och funderar på att dra mig till sängen och kolla på Grey's. Kan lika gärna göra det för ingen feb som är online på msn, och jag borde egentligen lägga mig. Passa på, ska upp kvart över sex imorgonbitti igen. Hela veckan ut ska jag det.. Puh, börjar bli trött nu..

Ont i magen har jag också, kanske borde äta kvällsmat då inget sluntit ner sen i middags då jag käkade en halv paneradfisk och lite potatis för de va för varmt för att äta.. Aja..

Godkväll, kanske hörs senare kanske inte. Ingen som vet (;

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0