Dagen före.

Hoppade in i bilen förut och åkte mot Örkelljunga där vi skulle ta ut pengar, vi plockade även upp My påvägen och sen fick vi köra hem igen för det blivit något klabb sen kom vi iväg igen. Mötte upp pappa på City Gross. Jag brushan och My gick runt på familia för att hitta något åt A & D men gav upp då jag fick dåligt samvete, vet egentligen inte varför men så va de iaf :P Var inne på H&M och såg tubtoppar så jag testade och köpte två stycken. En svart&vit randig och en typ grön liknande färg ^^, Dom är söta..

Sen gick vi in på city gross och letade upp pappa och mamma, hämtade vår förbeställda plus lite efterbeställnings rostbiff, mums (; sen gick vi vidare och betalade och åkte mot ÖB för att köpa vaxdukar till dom hemmagjorda borden så dom inte förstörs så snabbt. Sen åkte jag, syrran och mamma till Väla och inom en butik och köpte presenterna där. Sen körde vi hem. När vi börjat lasta in varorna i hemmet landade även pappa och brushan hemma på tomten.

Packade in en del grejer i kylen och alla cider som var på kylning åkte i kylbox och ner i källaren (mums imorgon smäller det). Sen åkte grejer in och nu står pappa och skalar potatis och ska göra sin goda potatissallad ikväll. ååååh vill ha morgondagen här nu ;D haha..

Nej nu finns det inte så mycket tid att sitta här, måste vara en liten hjälpande hand (: Godkväll!
Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0