Dagens lilla äventyr.

Så vi begav oss iväg på ett litet äventyr idag.  Sandra lånade duschen och sen fixa vi vid oss lite sen hoppade vi in i bilen tillsammans med syrran & pappa som trampade på gasen. Syrran lämnades av i Perstorp och vi körde vidare, på motorvägen och sen på en annan motorväg. Tog en liten frukost påvägen sen körde vi vidare. Några minuter efter två hade vi hittat parkering och hittat stället jag skulle till. Stod där och hade en aning ont i magen o sånt, fick gå på toaletten och kissa sen blev klockan tjugo över och jag sa typ hejdå till pappa och stod där på "marknaden" i fem minuter till med Sandra sen lämnade jag henne också och gick in på restaurangen.

Presenterade mig och sa att jag var där för en anställningsintervju och frågade efter kvinnan jag fått mailen ifrån. Satt mig ner i soffan och checkade instället, där var två i personalen och båda var unga och mitt första intryck när jag såg P (kvinnan jag fått mail ifrån) var att jag hade nog kunnat trivas där med den unga personalen och lokalen i sig var verkligen mysig.

Jag fick berätta lite om mig själv eller lite av vad jag gjort. Hon ställde frågor som jag egentligen tyckte va lite dumma för jag skrivit dom i mitt cv och sen visade sig att det bara var tre personer som jobbade och vi insåg båda två att jag nog inte skulle kunna ta kockjobbet för jag hade nog inte klarat allt de dära själv. Njae. Dock började hon prata in servering och baren i och innan jag gick skrev jag ner mitt namn & nr sen skrev hon ner servering & bar. Vi får väl se om jag någonsin kommer att få åka ner och jobba.

Blev iallafall lite besviken, för det känns som att dom inte ens läst igenom mitt cv och sånt för då hade dom nog inte ens bett mig komma dit. Om dom behövde någon med mer erfarenhet i köket än jag hade var det bara onödigt. Som pappa sa 4timmars körning är kanske inte världnes roligaste. Men nu har jag iallafall fått vara med om detta också och det kanske kan ge något i längden även om det kändes som liten kaffe & prat bara. Inget sånt jag föreställt mig med ett skrivbord och 100frågor. Men detta var också bra, kändes inte konstigt. Aja bättre lycka nästa gång?

Sen efter jag varit där gick jag in på köpcentret och hittade Sandra på Gina där vi köpte ett par shorts sen in på H&M och där köpte jag två linnen och nu är vi fit for fight tomorrow (; hehe.Eller något.

Nu ska jag söka jobb i High Chaparall inför nästa sommarsäsong. Kan nog bli roligt om man skulle få jobba där, säsong jobb är något av de roligaste som finns (: hehe. Aja jag är fortfarande glad. För påvägen dit blev jag lite skeptisk, skulle jag hitta dit själv? och hade jag pallat 4timmars körning om dagen? Jo ifs hade jag kunnat stå ut med de för ett jobbsskull men Trelleborg ligger ganska långt iväg...

Keep up the good work..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0