Gårdagen i ord.

Så körde hem till Frida i 170 och fick en bil efter mig på motorvägen o blev lite skraj, körde in på snigelsidan och när jag blev omkörd satt där två killar o stirrade på mig. Ja jag är tjej, kanske hade bråttom? haha..

Steg in hos Frida med andan i halsen sen öppnade vi drickan och började, snapsade lite sourz också. Sen trillade Pernilla in och vi drack och pratade tills det var dags att åka. Fridas mamma kom och hämtade oss och vi åkte till Klippan och hoppade på tåget där.

In på knutan och sen gick vi ut till tivolit och där men gick tillbaka lika snabbt igen. Blev in på Stinsen, Tapaz och avslutade inne på Crom där förövrigt min tröja försvann. Pallade inte ha den på när jag dansa så la den på golvet tsms med Pernillas tröja men när vi skulle hämta dom va min tröja borta. Kul ..

Träffade även Martin inne på knutan där han stod med Vickie och dom, kramade han hur mycket som helst inte sett han sen han slutade som elevassistent åt Simon i typ tvåan eller något sånt så va verkligen kul att se han. Hihi.

Sen att där var särare ute är inget ovanligt för när vi gick till tivolit så gick ett gäng killar bakom oss och en typ sprang framför mig och stanna o stirra på mig så jag fick stanna när jag sen gick märkte jag att någon höll fast i mitt hår, menar hur moget är det? Och i kön till crom trängde sig några och började typ mucka och en annan kom i hundranittio och trängde sig och typ slängde iväg mig som en fjäder. MOGET MOGET MOGET!!

Hm sen då? nej det var nog det mesta tror jag. Tog dock inga bilder igår, lämna kameran hemma. Nog lika bra annars hade kanske den varit väck den också? idk haha..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0