Godkväll.

Då har man skrattat lite åt deltagarna i wipeout. Eller kanske inte just åt dom i sig utan hur roligt det såg ut när dom blev utslagna av boxhanskar och halka på banan och sånna saker, skadeglädjen är den bästa glädjen?

Sen blev det Sanningens ögonblick som började igen, men jag stör mig nog mest bara på de programmet, kanske inte just idag på de sätt som jag annars brukar. För när de går till personliga frågor blir alla helt böliga och har sig, men varför? Dom ställer ju upp själva och man väljer ju själv vilka saker man säger, visst jag skulle ju aldrig kunna va med i programmet för jag är inte tillräckligt intressant men för de behöver man ju inte flasha de absolut personligaste man har.
Men va vet jag..

Under programmet satt jag med limbortagningsmedelet och luskammen i högsta hugg och drog ut limmet från håret. Nu känner jag mig lite öm, inte så farligt som de brukar men shit, har fan inget hår kvar. Är ju en sån skillnad på tjockleken när hårförlängingen är i och när den är av. Jag har så satans tunt hår, fan panik på de hehe..

Nej men nu glider kvällen mot sitt slut och vet inte riktigt vad som händer, men säkerligen tvn eller sitter jag väl här halva natten (; höhö..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0