Nu är man uppe,

sitter här med handduk i håret och kom från duschen för en stundsen, tände ljus på rummet för jag hatar att duscha, eller komma ut därifrån när man är klar för jag fryser så mycket. Men nu har jag ifs torkat så de är inga probs.
Ska snart ta och sminka mig lite, torka håret sen drar jag väl iväg på min lilla hemlighet (jag undrar hur länge något kommer va hemligt, menar jag måste alltid dela med mig med någon men men)

Jaja inatt stängde jag ner datorn efter att den fått sån ruta med starta om datorn starta om senare så klicka ner allting och stängde ner. Läste lite ur min bok sen kom syrran ner , jaha då var där en spindel i rummet igen så de va bara gå upp sen hitta vi fan inte den först. Men sen efter ett tag så såg vi att den satt på en killes öga så jag fetta en hårförpakningslåda rätt på den och sen va den bara mos , så kunde jag gå ner och fortsätta läsa lite tid.

Vet inte när jag somna men egentligen vem bryr sig? De ända jag tjatar om är ju när jag kom isäng, när jag vakna, när jag gjorde de och de. Men är iallafall uppe nu och ska väl snart iväg. Får se.
Något mail har inte kommit idag heller, tror nog inte Aimiee eller Arie tänker skriva något om jobbinsatsen i Bg, snällt, skit snällt ju. Äsch klarar mig nog ändå.

Annars? Har inte mycket mer att säga faktiskt, är dock en aning hungrig. Va jag ifs innan jag la mig men palla inte äta på natten mer. Måste lära mig att äta kvällsmat tror jag. Men men, ha en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0