Nattens riddare..

My knackade på min dörr för ett tag sen så jag tog mina bilnycklar och vi åkte iväg. Lämnade vårt hus bakom oss och bara körde där i mörkret med musiken på låg volym och pratade. Jag är inte den som vet vad jag ska säga för att göra saker bättre men jag hoppas att det hjälpte lite. Vet vad jag ska göra i eftermiddag, allvarligt snack!

När jag sen körde hemåt så i korsningen i bälinge så såg jag en bil längre fram som bromsade och hade bromsljusen igång en längre tid. I mitt huvud tyckte jag där va blinkljus också. Körde in mot Bälinge gjorde en snabb sväng och upp igen, stod i korsningen en längre tid för att bestämma mig vad jag skulle göra. Jag är en nyfiken person och ville veta vad som hänt, tog vänster istället för höger och körde in på en mindre väg gjorde en ny sväng och tillbaka igen och körde sen mot bilen som stod still..

Kom närmare, saktade ner sen ser jag att bilen står på en parkeringsficka.. Kul, nyfiken i onödan. Visst bra att ingenting hänt men åh jag ville ju hjälpa till. Typiskt (; Aja. Bättre lycka nästa gång kanske..

Nu är jag iallafall hemma igen och ska snart inta sängen.. Mina älskade serier väntar och jag vill påpeka en sak för er som såg ett inlägg på bloggensstartsida i söndags om att Despan hade säsongsstart, lögn. De va förrförra veckan, andra avsnittet kom ut igår så personen som fick blänka hade fel info! Ville bara säga att jag faktiskt för före (; höhö..

Aja (;

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0