Blev ingen karatefylla,

men det var ju roligt ändå (; Nog bäst så, att det inte blev en karatefylla menar jag! Hehe.

Aja men jag åkte direkt till Klippan igår eftersom Pernilla åkte dit med André. Så drog jag inom ICA och handlade pan pizza så jag kunde äta något innan vi började dricka. Blev fullproppad efter en så den andra åkte i frysen (som andré senare åt och lyckades få hela skiten i vasken och då låg man nästan dubbelvikt på golvet och skratta så man fick ont i magen).

Satt och lyssnade på musik och så sen körde vi "Fck the dealer" ett spel jag lärde mig på Angelikas konfirmation. Ganska mycket dricka när man bara är tre, herregud.. haha. Sen spelade jag och Pernilla "ölspelet" och det blev ännu mer dricka, fick ont i magen ett tag för man inte fick pausat. När d nästan va slut gav vi upp haha.

Sen blev det dags att ta tåget, gick på utan biljett då vi aldrig hann ta något. Flirtade med tågkillen haha. Nej men vi fick barnbiljett vilken snäll grabb den där (; Så det blev ju billigare. Goood.

Drog på toaletten inne på bussterminalen. Ovanligt man måste kissa när man festar. Tänkt på hur mycket tid av festandet man egentligen sitter där , hmmmmmmmmm..

Sen drog vi in på Stinsen, satt där en snabbis sen blev det in på Tapaz och där satt jag mest hela kvällen. Feb och dom drog hem ganska så tidigt men vi ses på lördag så jag är glad ändå (; Drog till donken och åt mitt cheeseburgarmål sen behövde jag tömma magen lite. Träffade även på Lina & Malin en snabbis när vi skulle gå, alltid kul (: hihi. Ses på lördag?(:

Aja sen tog vi bussen till Klippan, jag hade väldigt roligt när Kim skyddringde till Pernilla som fick sinne då ingen svarade när hon svarade så hon tillslut tryckte upptaget. Jag höll på att dö :P Sen ville jag mest bara sova.. Fett sleden.

Av i klippan upp till andre, tog mina grejer och sen kom Dallen och hämtade mig så åkte vi hem till Od-city och jag somnade ganska så snabbt..

vaknade idag vid nio och kunde inte somna om, första jag gjorde för att släcka törsten och försöka dämpa baksmällan var att hälla i mig fanta, mm på morgonen. Haha, jaja men det var ju faktiskt gott för en gångsskull för annars är jaginte så förtjust i fanta apelsin men men..

För övrigt, den j'vla kyrkklockan har nu ringt tre gånger och ringningen har pågått i evigheter, tänkt inte på dom som mår halvdåligt och vill sova. Nej för alldel för det är ju söndag och kyrkdag :S BLÄ! Haha:P

Så den har hållt mig vaken sen jag vet inte när o tillslut gav jag upp och gick upp istället (: Har dock hållt mig sysselsatt med sms också hela morgonen, speakless (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0