Dirr i säng alltså!

Dagen har varit ganska så bra faktiskt. Jag drack hustler för att piggna till, för att inte bli sådär trött att jag inte orka något. Stack iväg till Familjen A och anlände samtidigt som mamman. Dom gjorde sig iordning, älsta dottern hade fått skolfoton så jag fick en sån liten bild som nu ligger i min plånbok (mitt lilla barn hehe).

Nåväl, när föräldrarna åkt så var vi där uppe och ritade o lite sånt sen blev det tvn, kvällsmat, lägga minstningen, barnprogrammet lägga dom andra, lyssna på läsläxan sen satt jag o kollade på Idol, Kändisdjungeln, mannen under trappan och heroes. Gick upp med välling till minstningen och sen kom föräldrarna hem för inte så längesen så stod vi och pratade lite..

Tycker jag börjar vänja mig vid att vara där, lära mig var saker och ting finns. Lära mig vad dom får o inte får göra. Jag tycker verkligen om dom ungarna dom är både söta och smarta. Beundrar dom för så smart var jag verkligen inte i den åldern (; De kom på senare tid höhö..

Men det är kul, fast jag har lärt mig av min egen syskonskara att jag inte tänker föda ett helt fotbollslag med ungar ^^, Men vill ändå ha mina tre så två kan slå på en. För sån snäll mamma kommer jag vara (; hahaah. Vet ju själv hur det är hemma 3 mot två eller till och med fyra mot en ibland. Fy va jag är glad att jag är äldst så jag inte blir hackkycklingen (; moha.

Nej nu är det sängen som gäller för om ca 11½ timme så ska jag vara där och passa barnen igen (:
Så godnatt och sov gott? Inte för jag tror jag ens kommer somna föräns om två timmar för nu är jag helt plötsligt på hel varv. De var jag inte när jag vänta på att få gå hem. Då kunde jag inte längta mer efter min säng, fast kanske av andra anledningar hmmma ..

Sprang dessutom hem, fick jävligt ont mellan brösten o halsen vet inte vad man kallar de partiet på kroppen men de gjorde fruktansvärt ont att andas och de rev som ett rivjärn.. Sämst-kondis.se haha. Vet jag redan men jaja..

Neeej måste varva ner nu.. Natti (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0