Kungen åkte ännu en gång ut!

NILS!! Vafan, du kom längre förra året och you're the man så du skulle ju vidare. Inget roligt idol utan Nils the falling-face-down-man (; Aja återkom nästa år ..


Förövrigt haft en sjukt rolig kväll med tjejerna..
Dagen började med att jag begav mig till Klippan och mötte upp Sandra och Saga, vi drog till Kock's där vi drack och pratade lite sen drog vi vidare hem till dom..

Snackade, flummade med musiken, fick se Sandras nya rum, matade grisarna och kisarna, satt ute och snackade medans miss Sandra in the sun rögade. Åkte till Frida som jobbade och pratade med henne, hon hade bokstavligen fått kungligt besök då prinsen var på shell i östra idag och handlade ett KEXCHOKLAD!! ^^

Jaja sen efter ett snack där drog vi till pizzerian och jag o sandra hade våra sjuka konversationer och blev kåta påvägen till pizzerian. Ja ni kan ju tro vad ni vill för sanningen kommer ju inte fram, mohahaha (6)
(dont take this too serious:P)

Satt där och väntade på pizzorna och pratade lite bla bla sen åkte vi till Pernilla där idol väntade, eller snarare blev de vi som väntade på idol. Som sagt åkte Nilsan ut men han återkommer kanske nästa år? who knows..
Såg halvt om halvt en film efter det som jag inte vet varken namn eller handling av.

Vi skrattade mest åt fula saker, galna attackerande djur och katten som hoppa in i glas dörren x antal gånger. Fick ont i magen och tårar i ögonen så mycket jag skratta. Detta var verkligen guld värt och jag älskar att umgås med er för ni är så lätta att ha o göra med. Allt som behövs är att va sig själv och de blir aldrig någon pinsamtystnad eller ett tvång att fylla tomrummet för allting bara faller på plats precis så som det ska göra. And i love that (: hihi..

Sen var det faktiskt dags att bege sig hemåt, jag lämnade av Sandra och Saga hos dom och tog motorvägen hem, och nu är jag här .. En aning sleden och ska snart slänga mig i sängen o glo på mina älskade män. Mjau (;
Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0