Start of something new.

Ja måndag, starten på en ny vecka.. Med chansen till nya tag och nya utmaningar. Varför säger man så varje gång det är något nytt. Speciellt då när året börjar, ett nytt år med chansen för nya tag osv osv. Dom där nya tagen kan man ju faktiskt ta när man vill..

Se på dom som tar sig i kragen för att sluta röka, dom väntar inte på nyår och tar taget då. Jag tycker det är strongt jobbat av dom att försöka sluta, och ännu bättre om dom lyckas. Jag håller tummarna på att lillebror lyckas, för han är bara liten o ska inte röka (tycker jag ifs inte min lillasyster heller ska men hon är ju lite äldre så finns inte så mycket att säga till om där.)

Det är måndag och jag har spenderat hela natten, hela morgonen och några timmar nu på eftermiddagen i min säng. Har kört på "Two and a half men" - maraton för jag diggar den serien som attans (; hehe. Jag har även druckit en hustler och är nu redo igen..

Min granne ringde förut och jag ska ta barnvaktspasset imorgon också då dom inte kunde få tag i någon annan.
Och som jag har sagt innan till folk i min närhet och så så har jag svårt att förstå att jag ens får vara där, men det är väl bara ett tecken på att man faktiskt förändras med tiden. För då på centralskolan var jag en djävul unge, alltså att lärarna stod ut förstår jag inte för jag var just en sån unge som jag i dagsläget inte klarar av. Lyssnade inte, skulle göra precis tvärtom än vad man fick, jag kacklade värre än en höna på lektionerna, kastade suddis  och höll på allmänt o störa.. Men nu har jag väl vuxit till mig, det är bara att inse att man faktiskt förändras. Jag är välkommen att ta hand om min gamla lärares barn fast jag nog inte betedde mig så himla bra mot han då. Jag är inte längre den där ungen, jag har nog ändå mognat en hel del med åren och det är jag tacksam för..

men det säger absolut inte att jag är mogen för det, för nej jag är ganska barnslig och jag gillar det. Jag är inte en sån människa som orkar vara seriös hela tiden, jag kan nog inte ens vara det. Jag är bäst på att fula mig en massa, jag är bäst på att skämta. Problemen kommer när det ska vara allvar, då är jag inte på topp. Men det kommer väl de också I guess (: hihi..

Ja men nu ska jag återgå till mitt sudukohäfte, min säng och 2½men .. Slappemåndag och veckan börjar på allvar imorgon (; hihi..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0