Tog sovmorgon!

Men inte har det hjälpt jag är faktiskt ganska så sleden idag.. Iallafall vaknade jag av att min mobil ringde, jag svarade inte utan tog på mig mitt linne gick ut i köket, hemtelefonen ringde och jag tog det där istället. Så jag typ hann vakna till lite först (; smartdrag.. idk.

Sen hjälpte jag mami att fixa med maten , men bara lite, hon gjorde det mesta.. Fick ett scrapbooking paket idag, ska in senare på deras hemsida och se va som kommer nästa månad så får vi se om jag är intresserad eller inte. Jag har aldrig gjort sånt förr men jag gillar att pyssla och pilla. Vill ju fixa hem saker så man kan piffa till sina skor o kläder men vet inte om jag vågar riskera något :P Men design är roligt (:

Sen åt jag mig väldigt full, fortfarande väldigt full i magen. I dont feel so good. Men ja, sen har jag väl mest suttit och ugglat här. Kollat på tradera, skördat min farm och håller nu på att leta fram avsnitten som kom ut igår. Dvs OTH 702, Gossip Girl 302 och Heroes 401-02. Idag kommer ett nytt avsnitt av 90210 som säkert kommer ut ikväll/inatt och sen har ju Desperate Houswivies säsongs-start på söndag. Så äntligen är dom bra'iga serierna igång igen (; hihi..

Aja om en och en halv timme så ska jag köra och hämta hit mina två små kusiner A & L. Tills dess ska jag bara uggla som vanligt och typ ta en hustler och vakna till liv eller något.. Hade nog kunnat sova om jag la mig i sängen nu, dessutom förföljer nattensdröm mig och de gillas inte eftersom jag inte kan gå in i den och drömma vidare (; haha..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0