Kvällen före.

Det känns inte som att jag ska åka imorgon, helt klart. Det har inte kommit till mig ännu. Jag har inte åkt utanför Sverige på två år (förutom DK men det räknas inte). Så det ska bli super nice att komma hemifrån, om så enbart för England som tydligen har liknande status som DK.

Klockan 9 imorgonbitti ska jag upp & duscha och putsa mig. Föna håret och platta håret, sen kom jag ju på att jag inte har uttag som går i England så fönen & platttången togs snabbt ur väskan igen och jag kommer dö om inte dom jag ska till har en hårfön för det är nog mitt i-landsproblem. Mitt hår funkar inte utan att bli fönat helt seriöst.

Nåväl, upp 9 och halv 11 ska vi åka hemifrån till Hässleholm där mitt tåg går 11.24 mot Köpenhamn. Ska vänta i två timmar på flyget och sen åker jag i två timmar sen äntligen landar jag i England. Blir hämtad av ena killen (tror jag, vem vet kanske fler är med) sen åker vi från London till Bristol för att bo hos en av dom andra. Sen får jag se hur många från Bg-gänget som kommer på vår såkallade reunion :P

Mimi on tour, heter det tydligen. Im back to being Mimi. Som jag ser framemot det. Hon & jag är inte samma person. Hon har mer självförtroende och kan stå på sina ben bättre än jag. Eller det var så hon växte till sig under Bg-resan iallafall. Kanske att jag också är påväg dit nu efter mitt break up. Jag känner mig starkare och bättre än förut iallafall. Gotta love that!

Nej nu ska jag ut och vara lite social. Dricka lite kanske jag också ska . Men måste ändå ta det lugnt för imorgon väntas en tidig morgon och en lång resa .. Men lätt värt det, love it love it (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0