Trehundra kronor i böter.

Råkade väl ta för lite långt tid på oss, hade ingen koll på tiden alls. Gick in på Skånetrafiken och beställde mina tågbiljetter Hlm-Kastrup, Kastrup - Hlm. Efter det växlade jag mina pengar på Forex och sen blev det en liten lunch med bakad potatis och trevligt sällskap (:

Rökpaus utanför knutan och där satt vi och fick små regn på oss så bestämde oss för att gå tillbaka till bilen. Ser biljett snubben och tänkte nej fan kommer säkert ha en lapp i rutan och visst fasen hade jag väl de -.-'  300kronor för att vara försenad en kvart, panne på det eller vad? :S

Nåväl, åkte hem till Sandra och hon käkade lite mat och jag satt och glodde. Traggade lite om allt & inget sen färgade hon mitt hår och det ser ju mucho fräschare ut nu än innan med utväxten. När jag kom ut efter att sett mig i speglen sa jag "Jag känner mig mer som mig själv nu än innan färgningen vilket är konstigt jag är ju egentligen blond" haha. Men jag trivs väldigt mycket bättre i mörkt hår faktiskt, och passar bättre i det också! (: Like it like it.

Sen skulle Sandra va taxi, eller såkallad iallafall och jag behövde köra hem för imorgon ska rost-daggen besiktigas. TJUGO ÖVER FCKING SJU på morgonen, serri vem beställer en så tidig tid? :P Nåväl, bara att masa sig upp och göra vad man ska. Inte kan man slappa och sova länge för att man är ledig från jobbet... Nejdå. haha.

Pappa betalade mina böter så står jag för besiktningen imorgon. Vet inte riktigt varför det blev så men det är ju som att jag betalade böterna själv eftersom det är samma belopp men på något sätt skulle detta vara smidigare. Jaja dont get it men gnäller inte för de (: min pappa är bäst!

Nu ska jag kolla kylen, är små hungrig. Have a nice day!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0