Var jag trivs & varför.

Jag jobbar ju som sagt på Gillebagaren, Sveriges största tillverkare av småbröd & pepparkakor. Jag jobbar dock via manpower vilket gör att jag inte direkt har någon speciell plats utan kan hamna både i Åsljunga & Örkelljunga och det är en stor skillnad på dessa ställena.

Örkelljunga är såååå mycket större och har 9 linjer att arbeta på, vilket innebär band eller liknande med kakor att packa på olika sätt.  Åsljunga har bara 5 linjer där storkök räknas in. Storkök är det band där färdigpackade kakor i sånna storpack kommer rullandes som man ska packa på pallar & köra ut till lagret.

Så var trivs jag då bäst tror ni? Visst finns kanske inte så mycket sagt så ni har någon aning men för två år sedan så jobbade jag som timanställd av Gillebagaren och jobbade då hela tiden i Åsljunga. Åsljunga är dessutom mindre och intimare vilket gör att man känner sig mer som en i gänget än i Örkelljunga där det inte ens är säkert man träffar alla som jobbar på samma skift ens. Så jag föredrar ju lätt Åsljunga måste jag ju erkänna.

Dels för jag känner mig som en i gänget, dels att det är mindre och dels för att jag känner mig mer som hemma där helt enkelt. Jag hade kunnat tänka mig att fortsätta & jag tror nog det är lätt att man fastnar på Gille, men jag kommer ju ta mig härifrån någongång, när jag vet vad jag vill eller helt enkelt när det inte finns mer jobb . Har inte planerat så långt just nu är detta min inkomstkälla iallafall och det funkar helt okej för min del (:

Kommentarer
Postat av: Love19

I like this site. Keep it up!

2011-01-17 @ 11:56:34
URL: http://love19.blog13.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0