Måndagen 11 Januari.

Goddag, har egentligen inte så mycket att skriva men ville ändå få ut något..

Kollade på film inatt, satte igång 'Elsewhere' och den filmen lägger jag upp recension på strax, när den var slut var jag fortfarande inte hundra procent sovredo så jag startade filmen 'blind dating' som jag sett innan och är en komedifilm om en blindkille som vill träffa en tjej och ska gå igenom en behandling för att kanske få synen att fungera. Jo den är rolig och bra, rekomenderar jag (;

Såg inte klart filmen för jag somnade innan, låg först och dregla lite på kudden sa godnatt till putte och sen somnade jag på tre röda. Vaknade tio imorse men som vanligt vill jag inte upp så tidigt så jag snoozade till tolv trodde jag men stängde av larmet och råka somna om.

Vaknade och gick in på toaletten och tog en varm dusch de första jag gjorde, vågade inte chansa på att fylla badkaret med vatten så tog en längre dusch istället. Satt som en smäck, riktigt skönt. Känner mig dock frusen redan, vilket inte är en ovanlighet.

Ska nog införskaffa mig ett par inneskor då mina fötter inte vill hålla värmen inne, det var mammas idé och den är ganska bra så snart så...

Sitter och lyssnar på mina två absoluta favoritlåtar at the moment, båda med Kesha. Kommer lägga ut dom igen fast den ena redan lagts ut förut. Sitter även och dricker lite vitaminvatten och ska snart in och kolla om det kommit ut något nytt jobb på arbetsförmedlingen, inte för jag egentligen kan ta köksjobb nu med denna piercingen i men skit i de. Need to go forward (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0