Söndagen 3 Januari.

Hallå i stugan, här är jag tillbaka och tittar in en snabb sväng. Har ju varit upptagen nu i fyra dagar och inte kommit åt någon dator och inte heller haft tid att nörda mig vilket jag annars fördriver tiden så bra med..

Vi kan väl börja med dagen då jag åkte hemifrån, onsdag. Kom hem till putte en liten stund före hans kompis från Kalmar kom sen började vi dricka direkt, eftersom kl bara va fyra fick vi vänta en stund på resten av folket att trilla in men tillslut var lägenheten sådär lagom full på folk och vi spelade kortspel och drack och hade de väldigt roligt.. Klockan blev läggdags och när vi senare vaknade var de nyårsafton.

Började med att leta efter affär & mat, så jag, putte och Koffe gjorde taccos till middag och sen slogs vi om duschen och gjorde vid oss i lagom tid till att weke kom och vi skulle gå ner till bussen för att åka in till HBG och hans kusin ('s kompis) som hade fest.

Det var lite nervöst att bli lämnad där mitt bland alla dom lite äldre, mer mogna och vindrickande människor när mina killar drog ut på balkongen för att röka men det gick ju väldigt lätt för någon tjej började fråga mig lite om mig och sen gick munnarna i ett och de var väldigt trevligt att träffa nytt folk och inte ha en hejdundrande fylla.

Vi spelade 'med andra ord' och det var himla roligt, tiden sprang iväg och ett tu tre sprang alla runder för att hitta sina skor o jackor för att gå ut där ute och kolla på fyrverkerierna. Vid tolv krama man folket gott nytt år och fick såklart min nyårspuss av putte.

Va riktigt kallt så jag klagade inte när det var dags att gå in igen hehe. Spelade för fulla muggar och skrattade så jag knappt fick någon luft, klockan blev två och vi skulle ta bussen hem igen. Hemma hos putte satt jag en sväng på soffan medans han & koffe gjorde musik på datorn sen orka jag inte mer och gick o la mig istället..

Fredagen blev pizza och mest filmmaraton tillsammans med Koffe & putte. En cider slank visserligen också ner men mest för läsken va slut och jag va törstig (; HAHAH... Sängen kallade vårt namn och de va åter igen dags att inta drömmarnas land i väntan på en ny dag..

Igår blev det göra vid sig och sånt sen tog jag killarna i bilen och körde till checkpoint mötte upp weke som tog hälften av grabbarna och körde mot Hyllinge medans jag , putte o martin körde mot bjuv för att lämna av martin där .. Påvägen tillbaka åkte vi inom sibylla och åt romantiskkorv hahah.. Sen tillbaka till putte o lämna bilen sen gick vi till hans mammas lägenhet där de va lite fest..

Var också väldigt underhållande, dom killarna är roliga och lite speciella och ganska så sjuka ibland men så länge man har roligt kan man ju strunta i vad som gör en glad hehe .. Hade skoj och sen gick man i kylan hemåt igen och intog sängen ..

Gick upp väldigt sent idag :O oh my geee hehe. Koffe & Weke åkte hem när vi gick upp och sen låg vi mest bara och slappa på soffan hela dagen tills dess att de va dags att lämna putte på jobbet.

Kom hem och fick äntligen en laddare till mobilen så jag kunde starta den igen (den dog redan natten till torsdagen).. Skrev med putte och han får sluta tidigare idag så jag ska köra o hämta han sen sover jag där inatt igen. Nu kommer jag väl vänja mig vid detta att sova bredvid han så de kommer kännas ännu tommare att sova ensam sen. Hehe.

Nåväl detta var min helg in till de nya året och jag tycker faktiskt att vi haft roligt.. That's all that matters (;



SKÅL! (;


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0