Utseendet vs. Personligheten

Helt ärlig så tror jag att ytlighet ligger hos alla, menar man strävar ju nog efter att ha en person vid sin sida som man tycker ser bra ut. Kanske han/hon inte behöver var snyggast, sexigast eller finast men man stävar nog inte efter att ha någon vid sin sida som är ful. Så därför så ligger ytligheten hos alla, sen kan det ju vara så att man föredrar personligheten och den tynger mest men ytligheten ligger ändå där under ytan och bubblar.

Då kommer det till nästa punkt, kan man vara både och eller man kan bara vara det ena?
För oftast brukar dom personer som har utsidan på sin sida oftast vara väldigt fula i personligheten, kanske dom känner på sig att alla tycker att dom är snygga och spelar på det. Sen finns det dom som inte har utsidan riktigt på sin sida men har världens godaste personlighet. Klar man väljer den med personligheten. Eller? Ta tre sekunder och tänk riktigt noga och var ärlig mot dig själv, vem väljer du?

För dom flesta hade nog sagt personen med den bästa personligheten, men några av dom personerna ljuger. Förut var jag nog den som skulle föredra utsidan före personligheten, eller det var iallafall utsidan man drogs till. Men insidan räkans mest för mig för en snygg person utan en del av dom egenskaper jag söker skulle inte funka, hur snygg han än varit.

Själv måste jag påstå att jag inte är utseende personen, jag har personligheten på min sida. Om jag ska vara ärlig så tror jag nog att det är väldigt lätt att gilla mig för jag är väldigt öppen, nästan alltid glad och jag älskar att prata vilket jag tror gör att folk dras lite till mig. Nu menar jag inte på kärleksspåret utan helt allmänt.

Jag känner att jag har essen i rockärmen och föredrar att vara en trevlig person före skit sexig. För inte ens dom snyggaste personerna på tvn är så snygga i verkligheten. Då är det bättre att vara en medelmåtta som kan förbluffa ibland men ändå ha en personlighet som drar till sig blickarna och bli gillad för den man är istället för hur snygg man är.

Utsidan kommer med tiden att vissna, men personligheten kan blossa upp och bli något bättre.

Nu när du läst klart och tänkt lite, för visst har du väl funderar eller direkt vetat vem du är.

Är du utseendet eller är du personligheten?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0