Min icke helg.

Låg hemma ifredags och tänkte att det skulle bli en hemmakväll också. Hade ingenting planerat och inväntade mest lördagen faktiskt. Men så skickar putte & frågar ifall jag vill komma hem till han och dricka lite så allting förändras på tre röda.

Springer över till grannen för att få tag i mamma, springer & duschar, fixar vid mig, fixar pengar och fixar dricka sen gasar jag iväg. Inte mycket till vit helg men jag drack inte speciellt mycket var inte sugen och ingen cider smakade gott (tror de satt i de där att jag inte kände fest-suget faktiskt)

Kvällen var ganska underhållande sen blev jag skit trött. Folket började dra sig hemåt och Michael & Tubbse fixa skjuts till Donken och hämtade hem natta mat, under tiden dom stack gick jag och la mig i sängen och hann somna för när dom kom hem va jag inte sugen på mat mina ögonlock kändes skit tunga men tillslut gick jag upp och fick mitt happy meal (putte som beställde de åt mig & han fick leksaken idag när jag åkte hem.)

Efter jag ätit cheeseburgaren och några pommes sa jag godnatt & gick och la mig igen. Snaaaark.

Igår vaknade jag upp och var ruskit hungrig ändå. Vi beställde pizza och jag fick ner en halv vilket är strongt jobbat (; haha. Sen inväntade vi dom sena timmarna för att sticka iväg på spökäventyr haha. Vi fick en ganska underhållande natt och Weke var ju lätt den största mesen (;

Efter några timmar nere i Rosendal stack vi hem igen och kollade på allt vi filmat in och det var ganska så roligt att se vissa saker. Speciellt delen där ett ljud fick oss alla att bara springa hahahahahaha . Jag dog!

Sen började jag bli trött och gick och la mig ännu en gång. Snaaaark.

Vaknade upp skit sent idag, dels för klockan ställts om och dels för jag var väldigt trött & putte ännu tröttare. Gick upp, beställde mat och kollade Ghost Hunters hela dagen typ.

Lämnade av putte på jobbet och nu sitter jag här. Kommer bli en tidig natt för imorgon ska jag vara på AM klockan 10.45 sen på kvällen ska jag vara barnvakt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0