Sommar tider, hej hej.

Okej lite att ta i kanske men det känns härligt att vandra runder i mina stövlar, legins och en tunika/klänning eller lång tröja. Fett nice I love.

Var verkligen dödens trött påvägen till A.M idag, så skulle vi glo någon film. Mannen som höll i föredraget på filmen var lite lustig och man skrattade till men mina ögon var ruskit tunga och jag nickade till några gånger :O

Efter filmen var slut blev jag kallad till ett litet samtal och ännu en praktikplats hade kommit upp som tydligen skulle passa mig pga att jag verkade va en tjej med skinn på näsan o sådär. Vi får väl se, hon skulle skicka iväg mitt cv sen får vi se om någon praktikplats hör av sig. Känns ändå ganska kul att dom tycker jag är lämpad till så mycket. Fun fun.

Efter snacket där hoppade jag in i bilen och åkte hem till putte, slängde mig i hans säng och låg där en stund sen somnade jag till ett tag. Sen förflyttade vi oss till soffan och joinade tubbse i vardagsrummet. Blev lite film, senare kom Michael och vi beställde pizza och kollade med Ghost Hunters och snackade om att dra ut på äventyr på lördag haha. Får se hur mycket som sker men hade varit kul (;

Nåväl efter att jag lämnat putte på jobbet körde jag hem sen gick jag direkt över till grannarna för att snacka med mamma delvis och sen blev det att jag gick upp till Jennie och pratade med henne lite. Zimpe kom för att röka lite så stod där ett tag sen hoppa vi in i bilen för de va lite kallt.

Sen blev kl dags att bege sig in.. Ska upp vid sju imorgon för ska på ett möte 9.30-12. Hoppas jag är piggare då än idag för shit inte alls kul. Hur kommer de bli när jag väl får jobb ska jag sova på jobbet? Men visst de är två skilda saker att kolla film & göra något. Så de blir annat..

Nu ska jag uggla lite sen blir det scrubs, chips&dippa sen drömmarnas land (:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0