Söndagen 14 Mars.

Då är snart helgen över och i helhet så blev helgen ganska så lyckad iallafall. Körde hem till putte igår och hade med mig några öl så satt först jag tobbe & michael i soffan och kollade Man vs Wild medans putte & weke höll på med musikgrejs.

Sen kom Martin och vi plockade undan datorn och började spela lite spel sen kom även två tjejer Natalie & Lotta och vi startade sanning eller konka och det var väl ganska så roligt och vissa saker över gränsen men man fick ju sig några skratt iallafall.

Spelade lite kortspel och lyssnade på musik sen blev de nattamat & bums i säng. Snaaark. Jodå jag snarkade lite i eftermiddags för jag var så täppt i näsan att när jaghöll på att somna vakna jag av snark ljud. BAH! Sen har jag gjort en repris på förra söndagen. Blev extremt bakis och såg stjärnor , tre sekunder från att kräka och händerna skakade något fruktansvärt.

Efter en stund fick jag Tobbe & Michael att sticka iväg och handla så dom kom hem med en twister glass & ett paket juice åt mig. Bästa bakismedicinen ever för efter glassen så mådde jag faktiskt ganska så hyfsat.

Kollade på Ghost Hunters och mös på soffan tills det var dags att köra putte till jobbet, pussade han hejdå sen körde jag vidare hem. Fixade lite ravioli och ett glas mjölk. Nu ska jag slänga mig i sängen och glo på scrubs i några timmar.

Ska dock somna tidigt inatt för imorgon ska jag ju till Academedia och ska vara där kl 1 så måste upp vid tio halv elva tiden så jag hittar dit & kommer i tid och grejer hehe.. Nåväl, blir nog bra!

Så vi hörs troligen imorgon igen för jag är fortfarande lite halv seg & orkar inte uggla bort min tid framför datorn. Godnatt & sovgott!

Kommentarer
Postat av: myrann

Missa inte min tävling i bloggen! :) "frazzes tävling" heter inlägget :D

2010-03-15 @ 22:58:28
URL: http://myrann.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0