Söndagen 21 Mars.

Så det blev en hel del White russian igår, älskar drinken när den blir rätt gjord och inte bara smakar mjölk. Började dock med förfest hos putte med han, martin, tubbse, weke, michael och jimmy. Spelade plump och sen pyramid med bluff och get wasted.

Tog bussen redan 20.55 eller något sånt, för mig va de för tidigt och de märktes i slutet av kvällen då mina pengar va slut haha. Nåväl började med pubarna där uppe, shot på tapaz och mest va jag väl sittandes på stinsen. Drog senare ner till crom och de blev mest bara katastrof.

Tog bussen vid halv 3, åkte hem till putte och där satt jag och drack tillsammans med en tjej som jag senare höll sälle på toaletten när hon behövde besöka ulrik. Tobbe & putte satt vid datorn och nördade sig sen tvingade jag in putte i sovrummet för att lämna dom ifred ..

Vaknade kl 1 idag och låg bakis i 1½ timme innan jag reste mig och la mig i soffan. Försökte få upp putte men han ville bara sova vidare sen efter en stund somnade jag på soffan. Vaknade en timme senare av att putte kom ut och joinade oss i vardagsrummet. Kollade lite film, beställde pizza. Weke kom på besök och det blev Alice i underlandet följt av Ghost Hunters.

Skjutsade putte till jobbet och innan jag hann lämna klippan kom det ut en grävling på vägen. Bromsade och grävlingen sprang som aldrig förr sen sneddade den ut på åkern och försvann. HAHAHA. Såg jätte roligt ut, sen gasa jag hemåt.

Sitter här och ska snart klä av mig och lägga mig i sängen, kolla Scrubs och försöka somna i tid. Ska upp vid 9 och dra till A.M på samlingsmöte.

Nåväl, va väl ganska så trevligt ändå i helgen. Så tack för den och välkommen nästa. Hade dock tänkt sluta dricka för jag ALLTID blir så satans bakis, men vi vet redan allihopa att de bara är något man säger för sen är man på de igen iallafall..

Hoppas ni haft en trevlig helg ni också (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0