Tillbaka i rutan.

Mötte pappa i köket imorse, han skulle fixa med sin frukost och jag skulle göra mig iordning för att dra ut. Han varnade mig för blixt halka och att jag skulle köra jävligt försiktigt då ambulansen kört förbi en stund tidigare. Sagt & gjort. Gick ut och fick börja skrapa rutorna sen gasade jag iväg.

Det var inte så farligt halt och jag kom till Klippan i någerlunda tid, vänta en liten stund och sen kom putte ut så bromsade jag för att känna & det var inte halt. Eller inte just där iallafall, sen va de bara gasa iväg till Åstorp.

Hälsade och snackade lite med Tubbse och tjejen som var där, minns inte namnet för jag och namn går inte riktigt så bra ihop. Sen var det dags för sängen, kollade på film och grejer men jag var inte det minsta trött så jag såg nästan klart hela Dorian Grey innan jag tillslut slockande någongång där runt sju kanske. Inte så bra att vara en nattuggla alltid för sömnen är inte den bästa.

Vaknade till några gånger innan det var dags att gå upp, eller mest va de väl jag som terrade putte en massa. Sen startade han en film och somnade om lite, efter en stund tyckte jag att han sovit tillräckligt så jag fortsatte min terrning (; Its alot of fun haha..

Tillslut var det dags för mig att köra hem även om jag hellre stannat bredvid putte hela dagen men duttyn kallade. Hem, slängde i mig lite överbliven ravioli sen imorse och några oliver sen klädde jag på mig min kofta och gick iväg.

Stod & snackade lite först, sen åkte pappa A iväg för att hämta den näst äldsta dottern M från en kompis under tiden läste jag lite sagor för dom två minsta barnen. När M kom hem så la jag minstingen i sängen med en flaska välling och fixade kvällsmat åt dom andra två, sen blev det barnprogram till mamma A och deras äldsta dotter A kom hem. Så var inte så värst länge idag, vilket var skönt kände hur jag gäspade och var extremt trött när jag satt där i fåtöljen och titta på tv.

Ska snart ta något att äta för jag har inte fått i mig något ordentligt känns d som. Fryser gör jag också men det är väl bara för att jag är trött skulle jag tro. Men fixa mat sen bädda ner mig i sängen och kolla på Goofy det är min plan, sen hur långt jag kommer det är en annan femma hehe..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0