Tisdagen 16 Mars.

Vaknade klockan 9 imorse för att min mobil ringde, det var min kontakt på A.M som ringde och sa att hon varit lite förvirrad och sagt fel dag. Jag ska inte dit på mitt personliga möte förän imorgon eftermiddag. Så idag är jag fri vilket gjorde att jag tog lite sovmorgon.

Dock skulle jag aldrig gjort de, jag var väldigt pigg imorse. Gick upp efter samtalet för jag hade hört mamma&pappa uppe så var dom ute så jag fick friskluft slängd i ansiktet , sa till dom att mötet var flyttat tills imorgon sen gick jag och la mig igen.

Tänkte, jag kommer somna fett i eftermiddag om jag går upp nu så därför försökte jag somna om. Drömde om hala vägar och en lastbilschaffis som körde slinger på vägen så man va tvungen att backa sen körde han på oss. Klättra ut och skulle döda oss allihopa men då öppna jag ögonen för jag gillar inte sånna drömmar (;

Vaknade igen runt elva och halv sov fram till tolv sen låg jag bara och vänta på halv ett för då skulle jag klä på mig och köra mot byn för att hämta syrran som kom med tåget då. Det är riktigt härligt väder ute, visst det blåser lite men solen skiner och de gör en så glad :D hihih.

Så kom nyss hem och pappa håller på med middagen. Blir lax idag, ibland är han ganska så underbar. Fråga ifall jag ville ha de för han hade köpt hem grejer så mums va god mat de blir :D love it!

Sen efter de någongång ska jag köra hem till puttemannen. Kramas lite och allmänt sära mig (;

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0