Väntar på mat.

Vaknade upp vid tolv för pappa kom in och letade efter sina skivor till datorn, dom stod fint bredvid min dator och det var ju ganska så väldigt längesen jag skulle få tummarna loss och formatera om min dator. Har ännu inte blivit av får väl ta de senare för datorn är EXTREMT seg, dessutom har den varit igång none-stop sen i söndags kväll med ett litet avbrott i veckan då proppen gick.

Gick iallafall inte upp vid den tiden och hade världens dröm, sånna man inte vill vakna ifrån men sen klabbade allting och jag vaknade och gick upp. Näsan var helt igen täppt och munnen extremt torr för jag andats med den hela natten. Men annars så mår jag ganska så bra, nästäppan kommer släppa för jag brukar vakna så , så jag tror jag börjar bli frisk. Kanske är frisk till 90% eller något. Härligt!

Väntar som sagt på mat nu, pappa fråga mig när vi möttes i köket ifall jag tagit upp burkarna med mat från frysen. De hade jag inte så någon annan vart hjälten i dramat, nåväl pappa håller på att värma upp maten så idag blir det chili con carne. Helt okej. Även om vi inte har rätt bröd till de men men. Kan inte få allt serverat på silverfat som min lärare en gång sa till mig (även om det inte var mat han menade men iaf) hehe.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0