Utgång Ä-holm.

Igår var som sagt en utgångskväll tillsammans med Pernilla. Vi tog bussen från Klippan till Ängelholm och var på Saloon hela kvällen. Träffade min halvbror och hans kompis och snackade med dom lite också. Drack xide's nya smak som är Raspberry blossom, väldigt god vill jag tillägga. Storebror tyckte dock den var för söt, typ saft var nog hans ord.

Vi sjöng en hel del, självklart var Can't fight the moonlight med då det är våran låt. Min & Pernillas. Sen blev det låtar som 'Walking in mempis', 'How you remind me' 'Its my life' 'The reason' och några fler. Drack inte så fasligt mycket så kvällen blev lugn. När Saloon stängdes gick vi till kebabstället och åt medans vi väntade på att André skulle komma och hämta oss.

Drog med till Jimjim ett tag där dom satt några grabbar och lanade. Det spelades något spel. Jag små somnade av trötthet sittandes bredvid en sovande Pernilla. La mig till rätta i soffan. Vaknade. Kollade på porrfilm, Jimjim ska alltid ta fram det på tvn vet inte riktigt vad han vill ha sagt med de (; hahahaha. Efter en sovrunda till så gick jag & Pernilla hem till henne. Tog täcke och grejer sen slocknade jag ganska fort på soffan där.

Idag kollade vi idolreprisen lite sådär sen körde jag hem. Har kollat Las Vegas mest hela dagen. Somnat. Ätit gånger två. Kollat mer Las Vegas och funderat på om man skulle spenderat dagen inte hemma egentligen. Hade ju varit lite mer tillfredsställande kanske? Who knows.

Nåväl, jobb imorgon vilket ger en söndagsångest för jag ska upp tidigt igen. Men som sagt något man får leva med. Ändras mitt schema sådär mitt i veckan så vet jag ju vad som är in planerat. Ett litet äventyr? (;

Aja jag ska väl tillbaka till mitt Las Vegas nu för jag har inte så mycket annat som lockar. Eller så är det för långt bort , utom räckhåll eller helt osynligt.

Sleep, eat, watch tv, sleep, relax. That all sundays are for.

Kommentarer
Postat av: Sandor

mm det låter trevligt! fast har inte mycket minne av att jag har snackat med dig:) hoppas i allafal att jag sa inget otrevligt hehe

2010-10-17 @ 19:26:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0