Jag älskar nog mig själv ♥

Jag har alltid gått och trott att jag har dåligt självförtroende & känsla osv. Jag tror inte jag riktigt förstått innebörden av orden innan. Visst kanske jag inte alltid tror på mig själv, jag tror aldrig att jag är bra nog för någon annan men det är inte riktigt samma sak. Inte heller gillar jag att vara dålig på något så istället för att träna mig bra så skiter jag helt i den saken.

Fast när det kommer till att prestera i andra lägen så är jag bra. Jag har huvudet på skaft & har det logiska tänkandet som leder mig framåt, jag vet att jag kan om jag vill & lägger manken till. Jag har lätt för att lära mig så ge mig tid sen är jag fan bra nog.. Så varför jag är rädd för att va dålig på vissa plan förstår jag inte, kan ju inte bli mer än bättre? Hm jag vet jag är konstig (;

När det kommer till utseendemässigt så har jag väl heller aldrig sett mig själv som snygg. Aldrig att jag kunnat säga det iallafall men på senaste tiden så har jag ju faktiskt jämfört mig med andra och ibland sett mig själv som den snyggare. Det är ju ett steg i rätt riktning , fast skryt & jag är bäst kommer aldrig att vara min grej. Sånt gillar jag inte. Fast ska jag vara ärlig kan jag ibland bli kär i mina egna porrbilder, ibland har jag en snygg kropp och ibland blir jag snygg fast det är också bara ibland. Man kan inte va snygg alltid för då uppskattar man det inte (; Eller något. haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0