Aldrig mer shopping med lilleman.

Jag tycker visserligen det är kul och jag verkar ju ha bra smak för lillebror brukar oftast lyssna på mina råd och oftast tycka samma. Vi var först på Familia, hittade ingenting, och sen åkte vi till Väla. Det var bara lillebror som hitta grejer, på Jack&Jones som vanligt, och som vanligt blev det liksom allt nästan. En jacka, ett par byxor, nya kallingar samt två tshirtar.

Vad som fick mig att inse att vi inte kan fortsätta var när killen i butiken som också hjälpte oss sa "jag och din flickvän har valt ut en tshirt till dig, så nu får du välja en annan". Jag bara "ehm lillebror, eh storasyster". Så nej det blev ju helt fel. Skyller på att våra jeans var i liknande drag ..

Jag hittade absolut ingenting och det är här vi har anledningen till varför jag shoppar på nätet, på nätet hittar jag iaf saker jag tycker är snygga. Att det inte alltid passar det är ju en annan femma, men då kan man bara skicka tillbaka det igen. Precis som man går in i provrummet och testar och lämnar kvar de som inte passar. Inte så svårt. Inte så onödigt. Bara enkelt och få det hem skickat istället.

Av den enkla anledning att jag knappt sovit någonting idag så har jag lyckats vända mitt dygn. Vilket känns lite onödigt eftersom det väntas jobb ikväll. Men jag har fått någonting ut av denna dagen vilket känns väldigt bra. Att dom ringde från jobbet och sa att jag ska jobba natt imorgon också gjorde bara saken ännu bättre. Ingen stress innan middan på fredag med team natten så tumbs up (y)!

- Dom nya kläderna, allt utom strumporna då.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0