Måndagen 28 November.

Den där stormen som drog förbi igår tog med sig strömmen, men den kom precis tillbaka så nu är jag lycklig igen. Jag är för beroende av elektronik för att klara mig utan ström. Tvn och datorn är stora faktorer, men även spisen eller micron. Lampor osv. I need them.

Färden till jobbet var inte lika farlig som jag väntade mig. Jag har ju en liten bil och trodde det blåste så mycket att jag i princip skulle hamna i en grantopp men kände ingenting när jag väl var på vägen. Visst vägen var på ställen väldigt ogillande dekorerad med träflis, grenar och annat som inte borde va där så man fick sick sacka sig fram lite. Stötte på ett halvt träd liggandes över vägen. När jag väl kom till jobbet låg där en soptunna jag fick köra runt. Annars var det faktiskt inte så farligt och det tackar jag för. Jag var ju skraj innan jag körde.

Natten passerade ganska fort och sen var det dags och köra hem igen. Åt några skivor ost tillsammans med en skiva skinka till frukost. Fanns ju ingen el när jag kom hem så något vettigare gick inte att göra. Läste ett kapitel i min vampyrseriebok (inte twilight eller någon annan tv-känd serie, någon ny jag köpte i somras). Sen va de bara ge sig på att sova.

Vaknade nästan precis av morgonbehov och när jag åter låg i sängen så hördes de där bekanta ljudet av strömm och elen var tillbaka. Var helt klart tvungen att sätta mig här, som ett tvång. Ska snart krypa ner under täcket igen. My day is saved by the electricity..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0