Under the stars.

Det har varit en väldigt mysig dag idag. Hade lite hotell att besöka på eftermiddagen. När jag var tillbaka på kontoret gjorde jag allt nödvändigt. Cille & Johanna åkte iväg och handlade och jag & Cecilia gick hemåt så länge. Packade ihop mat och grejer och när alla var på plats så tog vi bilen till Xanemo stranden. Det hade dock hunnit bli lite mörkt men det var ändå väldigt mysigt för Cecilia hade tagit med värmeljus så vi tände en del och ställde ut på filten.

 

En gångs grillen startades men det tog ett tag och så fick Johanna & Cille åka iväg för att köpa tändvätska eller något för att få fart på det. Medan de var borta höll jag och Cecilia på att blåsa och lägga i papper och allt. Innan Cille & Johanna var tillbaka hade vi lyckats få glöd på grillen till den grad att grillspätten åkte på grillen. Drack lite vin till maten, frukt och satt under en mörk himmel full med stjärnor. Det var riktigt härligt.

 

Så det blev en väldigt härlig kväll där helt ensamma i mörkret på en öde strand. I skenet av värmeljus och helljuset från bilen. Vi började runda av så lite innan tolv var vi tillbaka hemma. Avslutade med en dusch, några sidor i min bok sen var det dags att inta drömmarnas land.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0