Min söndag på arbetet.

Jag hade ställt min mobil att ringa fem i 9 imorse så att jag skulle hinna vakna till lite innan jag skulle vara på Bella Vista för att hålla IM (inspirationsmöte). Jag är inte en människa som går upp timmar innan jag ska vara någonstans, max en halv timme innan jag ska gå utanför dörren för jag tar tillvara på min sömn på morgonen. Jag är inte en morgonmänniska alls!
 
Så tjugo över 9 gick jag mot Bella Vista, hade cardigan'en på mig och lika bra för jag tycker minsann att det börjar bli kallt här nu. Har man spenderat en hel sommar på en grekisk ö och det varit värmebölja vilket blev den varmaste sommaren på typ 50år så har man nog blivit van vid sol och värme. Så jag tror att våra ca 26 grader är lika kalla som era minus 20. Det är iallafall vad jag tror (;
 
Jag blev väldigt besviken på mitt IM idag, jag är inte jätte "skandinavisk". Skandinaviskt är något vi har hittat på, det är när man kan mixa språken mellan danska, norska och svenska så att alla kan förstå. Jag är inte så jätte duktig p det. Och idag hade jag kun danskar nästan. Kun betyder bara på danska för er som inte visste det. 
 
Jag gick till kontoret efteråt. Ja jag gick faktiskt idag, tänkte jag behöver inte ta taxi den lilla biten det tar typ 10 minuter att gå. Så jag gick. (Jag kan erkänna att jag tar taxi till kontoret varje morgon för jag ska få sova 15 minuter längre, det kostar mig 5 pund om dagen men lätt värt det). 
 
Jag stod som Shoppingtur buss 2, vilket betyder att om det är tillräckligt många som anmäler sig och det blir två bussar ska jag också vara beredd att köra den. Var inte jätte glad när jag såg att det i princip var kun danskar (nu vet ni vad kun är annars gå tillbaka till början, hehe). 
 
Tack vare mitt IM så gick jag in på googletranslate.com och översatte en del av orden så jag gjorde min manual lite halv skandinavisk. Åt en snabb lunch på mc donalds och sen tillbaka. Hittade sedan min buss och tog mig till Bella Vista och plockade upp mina gäster där och sen vidare till Arabia och plockade upp dem andra där.
 
Vi besökte först Ramses, parfymeriet och jag älskar den butiken. JA, jag kom därifrån med en ny parfym IGEN! Lukta gott mm mm mm. Jag fick prata lite, nästa gång tar jag mer men jag hade väl lite prestationsångest inför danskarna så tyckte engelskan blev bättre. Så jag lät det vara men nästa gång är jag bättre. 
 
Vi åkte vidare till papyrus stoppet där man får se hur papyrus tillverkas och man får veta hur man kan se skillnad mellan äkta och falsk. Jag höll min första demonstration och kände mig faktiskt lagom king. Jag kände mig både säker och duktig så jo jag kan visst! In my face!
 
Efter papyrus stoppet åkte vi till El Dahar/down town för att gå på den lokala basaren, där fick jag presentera sakerna i suvernibutiken och sen kryddorna i kryddeributiken och helt plötsligt kände jag mig faktiskt som en guide. Och det är de här jag vill göra. Jag vill stå i centrum och jag gillar när folk lyssnar på mig och jag gillar att lära mig nya saker så när alla de andra gick runt i basaren tog jag information om fler kryddor, för att bygga på till nästa gång. 
 
Avslutade i nya marinan sen sände jag iväg gästerna med bussen, mötte upp Louise på papas. Hälsade på Spencer som jag inte sett på många många veckor och sen åkte vi till kontoret där vi fick göra vkm inför imorgon.
 
Tog sen en taxi med Steffe, Laura och Louise. I taxin bestämde vi oss för att ta till Little buddha så vi åt Sushi till middag. Round 1 gick nästan fint ner i magen, round 2 gick minsann inte. Vi fick stoppa. Ja för vi körde ju såklart på All you can eat sushi. Sjukt gott men också såååå mättande. 
 
Så i helhelt har ju dagen varit väldigt bra. Den slutade ju helt awesome plus att jag fick duschat och luktar nu gott igen! mums.
 
__
So it's been a long day today, it started with me getting out of bed a little before 9 this morning! I went to Bella Vista to have an IM (insparation meeting). We have guests from scandinavian but that doesnt mean we all understand each other and I did have some problems today with that. 
 
After this meeting I walked to the office. I was the second bus for this shopping tour we have for our guests and I was a little nervous cause my bus was filled with danish people. But I think the tour went very well!
 
We had the first stop at Ramses and like always I get out of there with a new perfume. It smells nice and I like it! We went to papyrus and I showed the guests how the papyrus was made and also talked about some of the pictures from the walls. I felt super great cause I knew what I was talking about!
 
We went to El Dahar/down town to the lokal basar and I talked in the shops and I did enjoy my work. I like to learn new things so when the guests were walking around in the basar I got to knew more about the spices in the spice shop.
 
We ended the tour in the new marina, I sent the bus to the hotels and met up with Louise. We went by the office. Took a taxi with Steffe and Laura and in the taxi we girls decided to go to little buddha for sushi and that was an awesome way to end the day! And this week! (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0