Lördagen 14 Juli.

En tanke går ut till min morfar för att han fyller år idag, stort grattis! Hurra hurra (:
 
Har varit lite offline nu de sista dagarna för att jag inte haft tillgång till internet, tror dock inte Dennis har rätt i sina ord han sa under mina första veckor. Att man som reseledare blir av med internet beroendet. Jag känner mig mindre familjesjuk om jag kan ha lite halv kontakt via datorn. Eller skriva hur jag har det så de vet att jag lever (:
 
Så min vecka:
Torsdag -  Då hade jag utflykt med ett gäng danskar & norskar, det gick hur bra som helst fast jag var svensk (: Sen på kvällen gick vi ut och åt, träffade vår AM som vi hade på besök. Sen tog jag emot min bästa vän servicetelefonen, det är konstigt egentligen hur det är så lätt för mig att prata i telefon är det är buisness men inte privat. Fast ja, är det arbetsrelaterat så finns det ju något bakom. Är det privat kanske man ringer för att ringa. Fast å andra sidan, problem att ringa o prata med familjen har jag inte heller. De blir ingen pinsam tystnad med dem.
 
I fredag började jag med allt arbete inför flygplats dagen. Kom dock inte så långt innan vi hade lite teamaktivitet. Vi åkte ut med segelbåt, för det är en ny utfykt vi har, som vi skulle åka med för att se vad det var. Var väldigt trevligt fast jag hade servicetelefonen och var på spänn för attden skulle ringa hela tiden. Vi hoppade i havet efter maten, fick inte kamp och på vägen hem spelade vi lite yatzy och jag vann över Dennis när vi spela en runda själv. Stolt! Förlorade dock i fyra-i-rad mot Cecilia, två gånger-i-rad (; hahah.
 
När vi kom tillbaka hade jag mycket att göra, men det funkade ganska bra tills kopiatorn la av. Den ville liksom inte mer. Gavupp! Sen ringde telefonen till natt-tid sen blev den tyst och jag kunde sova. Vaknade av att Johanna knacka på dörren för hon behövde nyckeln till the workshop!
 
Jag har spenderat hela min dag i hamnen, tagit i mot gäster, skickat dem med bussar - båtar osv. Hann äta några tuggor tonfisksallad sen sprang jag runt. Fick en himla migrän på eftermiddagen. Drack Cola - Vatten och fick två huvudvärkstabletter och de va jag glad över för sen gick det över och jag kunde jobba utan smärta. Gjorde allt arbete från telefonen som ringt sen mötte jag de andra inför city walken men kunde gå tillbaka till kontoret då det enbart behövdes 3 guider.
 
Nu gör jag lite kontorsarbete men tänkte snart gå hem. Varit en väldigt väldigt lång dag känns det som, plus jag tror magen behöver mat trots att jag inte ä hungrig men jag har inte ätit någonting förutom några tuggor av den där tonfisksalladen vid 12. Oj!
 
Vill avsluta med att säga att jag fortfarande är glad över vart jag är just nu. Hur mitt liv blivit, för fortsätter det så här så kommer jag inte känna någon ånger i framtiden för jag har fått se och varit med om mycket i mitt liv och det är jag både glad och stolt över.
I love walking in my shoes, and when i dont i take them off.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0