Lördagen 7Juli.

Igår var jag ledig så i torsdagskväll gick jag ut med Marthe och Maria, förfestade hos Maria till 2 sen gick vi till nattklubbarna. Jag var inte så jätte mycket på för jag var så trött men halv fyra klarade vi, sen gick vi hem.
 
Marika ringde mig vid elva och frågade om jag skulle med till banana beach så jag gick upp och gjorde mig redo för en dag på stranden, en timme senare plockade hon upp mig i hamnen och vi åkte mot banana beach. Låg och läste lite, drack en öl, badade lite och senare på eftermiddagen blev det ett ganska bra drag på stranden. Man kan säga att det är en liten partystrand och fullt med ungdomar. Så ja det passar väl utmärkt på semestern?
 
Vid 6 åkte jag därifrån tillsammans med May Bente som kommit och joinat oss lite senare. Hann med bussen precis, fick springa lite så hoppade vi på. Gick hem och tog en dusch, kändes som man hade med sig halva stranden hem. Sen låg jag och pratade med min älskade lilla familj i nästan en timme.
 
Hann inte mycket mer än att lägga på innan telefonen ringde igen. Johanna ville låna min spis eftersom att hennes är kass, och frågade om jag också ville ha mat. Efter en tvekan sa jag ja, kom sen på att jag inte ätit sen jag va på stranden och Johanna är väldigt duktig på att laga mat så vi åt pasta. Kollade typ halva mirror mirror (askungen) filmen sen höll vi på att somna. Sa godnatt sen somnade jag ganska fort.
 
Idag har vi haft flygplats dag, så som alla lördagar här ser ut. Så har haft fullt upp men jag kom ju tillbaka ganska tidigt idag, sen har vi flyttat fram vårt IM möte en timme så känns som man hinner både äta och köra en liten siesta (powernap) innan det är dags för att gå city walken ikväll.
 
Om det är någon som undrar, så har jag det väldigt bra här. Det har bara varit lite tufft med saker som hänt på plan där jag inte kan göra någonting åt. Heller ingenting jag tar här men de har absolut ingenting med jobbet och heller ingenting med hemlängtan att göra. Jag har varit hemifrån förut och jag klarar den biten, de är bara svårt att va långt ifrån när det händer saker och man vill va nära. Eller då man bara behöver en kram. Därför är jag oerhört tacksam för att jag är just här, för jag har toppen kollegor som bara är så underbara, och som ger kramar!
 
Annars är det super, hörde igår att de skulle va 42 grader här idag. De är de säkert så som svetten runnit i huvudet på en när man suttit på transfer bussen. Kan inte säga att man känner sig fräsch men what to do. Alla ser typ likadana ut så jag är inte direkt mer speciell än någon annan (;

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0